anasazzy wrote:cit despre vegetarieni este o alegere personala . noi sintem altfel proiectati de natura ........ marian
Suntem proiectaţi de natură să fim vegetarieni, vezi poziţia capului în comparaţie cu trunchiul, la maimuţe şi om este la fel ca la toate ierbivoarele (oaie, vacă, cal etc.) şi nu ca la carnivoare (lup, urs, pisic etc). Sper că a înţeles toată lumea ce vreau să zic, dacă e nevoie o să fac şi nişte desene.
Deci este natural să fim vegetarieni, însă lipsa de proteine şi grăsimi animale opreşte creşterea creierului şi omul regresează rău de tot. Mai multă carne, mai puţină pâine şi o să fim toţi mai deştepţi peste câteva sute de ani.
Eu susţin vânătoarea cu arcul, dacă se extinde şi devine o industrie profitabilă atunci o să se urmărească şi mărirea nr de animale, deci tot pt binele animalelor este. Dacă stăm să ne gândim la când am tăiat porcu, la cât s-a zbătut şi eu nu aveam habar şi de câte ori am băgat cuţitu până să nimeresc vena, pe lângă asta, vânătoarea este o moarte uşoară şi plăcută.