daca nu dadeai o explicatie as fi crezut ca esti sinucigas, credeam ca vrei sa sari de pe un perete de 20m sa zicem si apoi sa vfezi cum supravietuiesti pina acasa, sau sa mergi cu masina in pustietate cu benzina cat sa-ti ajunga pina acolo, sau nu stiu, sa te pui intro siutuatie nasoala pt tine din care trebuie sa scapi cu viata adica sa supravietuiesti. si mai nasol e ca mai vrei sa bagi si pe altii in situatia asta

. Dar din ce ai explicat eu cred ca vrei sa faci o iesire in natura cu cat mai putine chestii la tine, adica un fel de bushcraft. Dar de ce cutit si cremene si poate chiar arc, de ce nu o carte si o masinuta de jucarie? de ce crezi ca de ex daca pici cu avionu sa zicem in pustietate, si supravietuiesti impactului, o sa ai cutit si cremene si poate chiar prastie la tine:D sper ca intelegi ce vreau sa spun, ideea e ca ce vrei sa faci tu e foarte bine, si eu vreau sa fac dar nu gasesc cu cine, dar nu-mi place mie folosirea termenului de suprafietuire in chestii programate, e ca si cum ar face practica un sinucigas cu bomba sau sa te bagi in cusca leului sa vezi daca poti scapa, adica e mai bine sa studiezi comportamentul leului, sa incerci cu ceva animale mici si daca vodata te vei afla acolo (nefericit moment) poate reusesti sa si scapi ;)
Oricum sper sa fie o iesire faina si nu va doresc doar soare ;)