salutari. ideea cu pocnitorile mi se pare cea mai potrivita, fiindca daca te plimbi pe munte si mai dai din cand in cand o pocnitoare mai maricica, cred ca nu se mai apropie nimic de tine( asta s-ar putea sa fie si un dezavantaj, fiindca nu vei mai vedea nici un animal prin jur, nici macar pasari

), dar dupa parerea mea, cea mai buna arma, daca ar fi sa lasam la o parte spray-urile si pocnitorile si alte din astea si sa ne gandim doar la arme folosite cu forta bratului, ar fi arcul compound sau o katana super ascutita

(cu conditia sa stii s-o folosesti ca lumea);daca cu arcul s-ar putea sa mai ratezi, cu katana lasi animalul salbatec sa se apropie de tine si...PAC! l-ai linistit definitiv, asta in cazul in care animalul nu are skill-uri ninja si vine tiptil pe la spate. dar cred ca de cele mai multe ori cel mai bine e sa ai la tine un sul de hartie igienica, fiindca daca prin cine stie ce miracol dumnezeiesc scapi si de ursi si de lupi, caini ciobanesti sau neciobanesti, vulpi turbate si alti bau bau din astia, o sa ai nevoie de asa ceva mai mult ca de orice...
p.s.: stiu ca asta nu are legatura cu acest subiect, dar venind vorba de vulpi turbate, am vazut intr-o emisiune pe animal planet un om muscat de o vulpe turbata. stiu ca poate suna cam sadic, dar cred ca am ras 10 minute de vulpea aia, ca facea tare urat

... frate, nu as vrea sa fiu in pielea omului aluia, aici l-a atacat in plina zi si departe de padure, inchipuiti-va ce ravagii poate face unuia care se plimba fara nimic la el prin padure, ca poate iesi din orice tufis, are o gramada de ascunzatori pentru un atac "hit and run and hit again and so on..."
aici puteti vedea filmuletul:
http://www.youtube.com/watch?v=UGvOrNlhmMI