Duminica am reusit sa ne intalnim si sa iesim un pic din oras.
Participanti: Igor, Cornelia, Laura, Cristi (cristiflorin), Andrei, Mihai, Andreea (copiii) si sotia mea Claudia.
Vreme excelenta, un pic cam puternic soarele dar ne-am mai tras la umbra.
Scris cam telegrafic. Cam asa a si fost si intalnirea la inceput. De-abia am ajuns ca am si pus arcurile in functiune :

de la stanga spre dreapta Andreea (fiica mea!), Cornelia, Cristi, Igor si Laura

Igor si Laura
Igor e stangaci si deci tine arcul in mana dreapta, da, ar fi fost bine sa fac poza din partea cealalta

Cristi cu arcul de la Florin si Igor care lansase deja...

Andreea, Cristi, Igor, Laura. Fiica mea m-a uimit reusind sa traga cu arcuri de 18-20 de kg... I-am dat unul mai slab dar tot de astea mai "tari" era atrasa...

eu, testand noul arc facut de Cristi... surprinzator ce poate sa iasa dintr-o scandurica de stejar...

Cristi, testand arcul meu de salcam facut de un an dar nu am tras cu el nici eu pana de curand.. tot astepta sa-i fac o coarda sunt cam lenes, recunosc...

Fiul meu Mihai cu arcul lui... "adevarat", nu ca cel care i l-am facut eu mai demult.. dupa ce a primit arcul asta cel vechi facut de mine l-a si dat unui prieten ca "acum am arc adevarat"

sagetile in tinta... ei, la inceput au mai mers si pe langa destule, da' am adus-o mai aproape ;)

paaaauuuza... lasam arcurile sa se odihneasca... de la stanga la dreapta: 1. "patzaikinul", (paddle bow-frasin am tras si cu el un pic la sfarsit, i-am facut o coarda macar temporar cat sa tragem acolo cu el), 2. arcul de salcam (flatbow), 3. de ulm (piramid), 4. de alun (un fel de longbow - primul meu arc ), 5. arcul lui mihai primit in bulgaria de la "Mark in England" flatbow frasin, 6. arcul lui cristi - stejar, 7. asiaticul de 30 kgf facut de Florin pt. mine cu muult timp in urma... 8. asiaticul lui Cristi facut de Florin recent.
si ceva sageti aici trebuie lucrat (cat de curand sper!!! sambata? da, Cristi si Igor?? )

Se odihnesc arcurile dar si noi!!!
mihai, cristi, andrei
Cristi a adus hamacul pe care l-am testat toti Cristi, daca a rezistat la cat sa hatzanat mihai in el, inseamna ca o sa te tine mult si bine

Laura si Cornelia, e destul de obositor dupa cateva ore!!! Da, nefiind si protectii de antebrat suficiente au mai fost si echimoze... Dar facem si din acelea mai multe pe viitor...

Mihai si Igor

Mihai si Cristi... asta micu' isi duce sahul dupa el tot timpul...

Pai pe burta goala nu prea merg nici arcurile cum trebuie
Igor m-a salvat de la gatit... Oricum toti ar trebui sa-i fie recunoscatori ca altfel daca ma lasau pe mine ieseau sau prea arse sau crude hahaha ) Si se pricepe de minune!!! Multumesc Igor!!!

inapoi la treaba!!! dar ne-am retras in padure ca la soare deja era mult prea cald...
Laura, Andrei, Cristi

Igor...

Laura si soarele care ne urmarea chiar si printre copaci

Un mic-mic "splinter" pe spatele celui de ulm... Nimic grav, se repara ca l-a vazut Cristi din timp...

studiind stilul de lupta al "calugaritei" direct de la sursa

Si padure, peisaje cat cuprinde.. A pus mana Mihai pe aparat si cu indarjire a fotografiat la copaci pana a ... terminat bateriile... asa cam vreo 30 de poze... Un pic m-am suparat pe el... Dar l-am iertat..
Pot sa va spun ca am mai tras printre copaci pana catre seara... Ei, au mai fost si vreo 2 sageti rupte, pierdute.. se intampla intotdeauna..
La un moment dat am mers cu Igor sa cautam o bucata de lemn pentru un viitor arc.. Am gasit doar un alun cat de cat potrivit.. in zona aia cam doar carpeni batrani si imensi erau

Cam asa a fost.. deci fara baterii in aparatul de fotografiat nu am cum sa va arat fetele noastre pe drumul de intoarcere, obositi dar totusi multumiti si cu ganduri ca a trecut mult, mult prea repede si ca vom reveni si alta data, sau la Hoia sau la Faget...
Nu sunt un fotograf bun si fiind si pe fuga printre arcuri si sageti n-am fost tot timpul pe faza sa fac poze si acum mi-e ciuda ca nu vad destule poze mai ales cu Laura tragand... Si m-am bazat pe Mihai care a imortalizat mai ales... padurea
nu mai pot sa zic decat... s-altadata, s-altadata, o so facem si mai si mai lata!!!
salutari de la Cluj!!!
andrei