Incepator

Daca esti la primul arc, intreaba aici....
Post Reply
clemy
Membru al forumului
Membru al forumului
Incepator

Post by clemy » 16 Aug 2009, 21:26

Salut!

Acum o saptamana am tras pt prima oara cu arcul(am mers la mare si era acolo un domn cu un arc recurv traditional ). Abia atunci am realizat cat de eficente sunt aceste arme si ce senzatie iti dezvolta. Din pacate nu am avut inspiratia sa-l intreb detalii privind acest sport.
Doresc sa imi cumpar (sau sa-mi fac) unul. Imi plac foarte mult cele traditionale insa nu stiu concret diferentele dintre longbow si recurve.
Pentru a detine un arc traditional e nevoie de permis?
Unde as putea testa mai multe tipuri de arc k sa-mi pot da seama ce mi se potriveste? Vreau sa practic tir cu arcul doar de agrement, nu vreau sa fac sport de performanta ci sa ma destind.
Ma gandeam sa ma inscriu la un club (la aktiv) da nu stiu cate o sa pot afla tinand cont k peste o luna trebuie sa plec din tara(la facultate).
Daca am permis pentru arc, il pot lua in strainatate (Marea Britanie)?
Ce ma sfatuiti sa fac?

ps: imi cer scuze dak e un subiect deja discutat si va multumesc anticipat!
Ma bucur ca am gasit acest forum si felicitari petru cel(cei) care l-a(u) facut:)

sigartau
Membru al forumului
Membru al forumului

Re: Incepator

Post by sigartau » 16 Aug 2009, 22:22

salut
daca o sa citesti cam tot ce ii scris pe aiki o sa iti dai seama care e diferenta dintre un longbow si un recurve
-un recurve este mai rapid ca un longbow dar si mai mult de munca la constructya lui
-un longbow este mai stabil cand tragi la tinta si e si mai usor de construit ;)

Mugurbb
Membru al forumului
Membru al forumului
Am un arc:da
Construit de mine:nu
locuiesc in::Cluj-Napoca
judet:Cluj
Varsta:37

Post by Mugurbb » 17 Aug 2009, 23:05

Bine ai venit!
Informatiile de care ai nevoie sunt toate pe forum. Trebuie doar sa le citesti. Si sa iesi cu cei din zona ta, care sunt sigur ca te vor indruma cu placere.
Succes.
Silence is golden and Duct Tape is silver.

clemy
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by clemy » 17 Aug 2009, 23:24

Va multumesc mult! Am multe de invatat si ma bucur ca am de unde invata! :)

Post Reply