Lemn pentru arc
-
- Membru al forumului
Locuiesc in orasul ulmeni din maramures. Ce lemn ar fi mai bun pentru primul meu arc? Eu cred ca cel de nuc. Astept raspuns!
-
- Membru al forumului
Re: Lemn pentru arc
salut frasin corn singer gasesti pe forum inf de care ai nevoie
- anasazzy
- Constructor de arcuri
- Am un arc:da
- Construit de mine:da
- locuiesc in::bucuresti
- judet:----
- Varsta:43
daca orasul este denumit asa cum cred eu de la ceva padure de ulm din apropiere
cred ca il poti folosi cu incredere dac a supravietuit ceva ulm in zona ,alunul ,porumbele[prunus spinosa]daca gasesti bucata lunga si dreapta dar daca ai ulm este chiar fain lemnul asta si elastic si usor de lucrat

in încercarea de aşi prelungi viata uni oameni uită sa o trăiască
-
- Membru al forumului
Numele orasului a fost dat intradevar dupa o padure de ulm dar nu mai vad niciunul. Am un nuc in gradina, am incercat sa fac un arc dar se modeleaza cam greu.anasazzy wrote:daca orasul este denumit asa cum cred eu de la ceva padure de ulm din apropierecred ca il poti folosi cu incredere dac a supravietuit ceva ulm in zona ,alunul ,porumbele[prunus spinosa]daca gasesti bucata lunga si dreapta dar daca ai ulm este chiar fain lemnul asta si elastic si usor de lucrat

- florinarnaut
- Constructor de arcuri
- Am un arc:da
- Construit de mine:da
- locuiesc in::Brasov
Salut!
Cel mai bun lemn de construit arcuri este lemnul...in spatele caruia se afla ....cel mai bun mester
Cel mai bun lemn de construit arcuri este lemnul...in spatele caruia se afla ....cel mai bun mester

"Traieste de parca n-ar muri niciodata, si apoi moare fara sa fi trait"
- Dalai Lama -
- Dalai Lama -