O lamurire :|

Daca esti la primul arc, intreaba aici....
SzylaRd
Membru al forumului
Membru al forumului
Re: O lamurire :|

Post by SzylaRd » 12 Nov 2009, 12:11

vad ca va suparati rau la ADEVAR!!! :-t

Nu trebuia sami raspundeti la topic.... :-j

PS: Nam mai vazut asa ceva ... va obositi sa scrieti un reply?? ;))

Cine va obliga sa scrieti
PS2:

dady
Membru al forumului
Membru al forumului
Am un arc:da
Construit de mine:da
locuiesc in::tgmures
judet:mures
Varsta:34

Post by dady » 12 Nov 2009, 13:59

pt ca oamenii s-au "obosit" sa-ti raspunda si pt ca deja incepi sa faci misto la adresa celor care au incercat sa te ajute ai un avertisment. iti propun sa mai citesti de acum inainte ce s-a scris pe forum si ce scri inainte sa postezi.
vad ca va suparati rau la ADEVAR!!! :-t
explica te rog care e adevarul din cauza caruia s-au suparat. ca nu sti sa apreciezi un sfat? ca se "obosesc" unii sa te ajute? ca nu sti ce inseamna uscat?
PS3: Scuze daca te-am suparat ca mi s-a rupt arcul (vorba aia sunt incepator)
arcul nu s-a rupt pt ca esti incepator, si nu exista nici o vorba care sa scuze un creier neted.

SzylaRd
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by SzylaRd » 12 Nov 2009, 15:11

Yo fac misto de voi sau VOi de mine =>> ....... :-??

gata nu mai scriu nimik numa citesc k? @-)

un moderator care vreti TC.........

Arthelad
Membru al forumului
Membru al forumului
Am un arc:da
Construit de mine:nu
locuiesc in::Bucuresti
judet:Bucuresti
Varsta:43

Post by Arthelad » 12 Nov 2009, 20:15

Bre nu fiti prea rai cu copilul, adica omul.
E bine ca vrea sa incerce, si daca a gresit, de, orice sut in fund e un pas inainte. Treptat se va destepta si va intelege ca a face ceva inseamna cercetare si aplicare. Iar daca va reusi o sa aiba satisfactia unui lucru facut cu mainile proprii, si e un pas spre maturizare.
Pe de alta parte, stimate tinere nou membru al forumului, nu ar fi rau daca ai folosi un limbaj un pic mai coerent si mai gramatical, sau macar foloseste minunatele emot-uri si prescurtari mai putin. Asta e un sfat gratuit si bine intentionat, adica fara rautate. Daca un adult ar folosi aceleasi licente gramaticale, s-ar putea presupune ca stie regulile si le ocoleste spre a face o gluma. La cineva mai tinerel pare invers. Stiu ca e posibil ca sa para foarte "cool", dar de obicei efectul e invers, pare "noob". Daca vei vorbi cu vorbe si vei scrie cu cuvinte, vei castiga un pic mai mult respect. Sa stii ca nu esti obligat sa folosesti uzantele de limbaj ale majoritatii celor de varsta ta si pe acest forum (sau si in alte ocazii). Ce e folosit de cei multi nu e neaparat si cel mai nimerit, stii vorba din Voda Lapusneanu: multi, dar .....

Post Reply