Am arcul din poza de vreo 2 ani, n-am tras cu el excesiv, dar de o vreme au aparut mici crapaturi in fibra pe spate in zona unde e acum matisajul. Cred ca problema e ca fasiile nu sunt subtiate suficient la reflex si lucreaza mult curbura cu deflex (si trilamul RD al lui Domide http://www.forum.arcasi.ro/viewtopic.php?f=49&t=1965 se pare ca avea o problema oarecum similara). Pentru arcul meu sfatul primit a fost sa-l matisez la crapaturi si sa intaresc matisajul cu epoxy. Am purces la reparatie, dar dupa matisare m-am gandit ca rasina aia care se intareste ca sticla sa nu-l rigidizeze prea tare in zona respectiva. Asta ar insemna ca va trebui sa lucreze mai mult reflexul si daca mai si castiga ceva tarie imi convine, dar mi-e teama sa nu-l stric sau sa-i dereglez tilerul. Partea cu crapaturi pe care am matisat incepe de dupa fade-uri cam pana la mijlocul curburii. Nu ma pricep decat eventual in teorie la facutul de arcuri si cu epoxy am lucrat destul de putin, asa ca vreau sa cer sfatul celor priceputi si cu experienta. Alte informatii ar fii ca are 143cm direct intre nockuri ( nu masurat pe curburi) ,are 22 de kile la 71cm cat e normat sa se intinda, (cam atat l-am si intins, poate de vro 10 ori l-am lungit pana la vreo 75-76 cm), grosimea bratelor e de 8,44 mm la mijlocul curburii deflex, 8.25mm la cea reflex, scade la 8,18 spre nockuri, e facut din 5 fasii din lemn laminate + fibra de sticla de 0.8mm pe spate si burta. Arcul este departe de a fii inutilizabil, mai are multe sageti in el, dar numarul de crapaturi destul de mici din fibra de sticla a tot crescut si vreau sa-l intaresc si sa-i prelungesc viata. Astept sfaturile si parerile vostre. Multam fain.