Cum Fac arc cum are Robin Hood?
-
- Membru al forumului
daca ai putea sa imi indici cv mai usor sa ma apuc ca pe forum sunt multe si frumoase si e cam greu si nici nu prea ma pricep cam ce ar fi potrivit pt un incepator ca mn
- florinarnaut
- Constructor de arcuri
- Am un arc:da
- Construit de mine:da
- locuiesc in::Brasov
Re: Cum Fac arc cum are Robin Hood?
Salut!
Primul pas este sa-ti procuri lemn pt arc , nu? Acesta ar trebui sa fie 1/3 sau1/4 dintr-un bustean(frasin,ulm,salcam) gros de 150-250mm, lung de 1,8m despicat in 3-4 bucati pe lungime. Daca nu,poate fi si o ramura mai groasa 7-8mm, cit de cit dreapta..,in ambele situatii lemnul trebuie sa fie uscat inainte de a-l transforma in arc.
Detalii de constructie sunt pe forum,important e sa incerci,sigur vei avea satisfactii!
Primul pas este sa-ti procuri lemn pt arc , nu? Acesta ar trebui sa fie 1/3 sau1/4 dintr-un bustean(frasin,ulm,salcam) gros de 150-250mm, lung de 1,8m despicat in 3-4 bucati pe lungime. Daca nu,poate fi si o ramura mai groasa 7-8mm, cit de cit dreapta..,in ambele situatii lemnul trebuie sa fie uscat inainte de a-l transforma in arc.
Detalii de constructie sunt pe forum,important e sa incerci,sigur vei avea satisfactii!
"Traieste de parca n-ar muri niciodata, si apoi moare fara sa fi trait"
- Dalai Lama -
- Dalai Lama -
-
- Membru al forumului
Re: Cum Fac arc cum are Robin Hood?
o sa fac intocmai cum mi-ai spus florin....cat de repede pot o sa fac rost de lemn