1)longbow-flatbow salcam care l-am facut inainte de a cunoaste forumul si l-am facut fara a respecta nici o regula inafara de cea a dimensiunilor( are lemn si maro si alb nu am mers pe nici un inel pe spate ie facut din slefuitoare electrica) , insa spre surprinderea mea merge, adica are o tarie extrem de mica pentru un arc de salcam cam 35#la 30 inch am tras sute sageti cu el cu el l-am intins si peste 30 inch nu are nici o problema are vreo 8 luni insa repet inca odata are o tarie extrem de mica penru un arc de salcam de dimenesiunea lui, cu acest arc am tras cu sageti de lemn adica crengute de rachita facute dupa modelul copiat de la maestro intr-un alt post de al lui in care descrie cum face sageti de sanger , am mai folosit sageti de fibra de sticla ambele pe la vreo 30-35 g nu am rupt decat vreo 5 de lemn insa nici una in arc.
2)longbow din salcam dupa indicati de pe forum(am respectat inel pe spate etc) lemnul are densitate cam mica asa ca a iesit undeva pe la 70# 28 inch avand cam acesi masa ca si cel care l-am facut inainte 35# 30inch

Stiu din ce am vazut pe forum ca recurvele laminate au cea mai mare explozie la declansare si ii rog pe cei care au sa-mi spuna si mie ce fel de sageti sar potrivi cel mai bine pentru un astfel de arc teama mea cea mai mare este o rupere in timpul desclansari care am vazut ca poate duce la accidente grave.Multumesc din nou anticipat celor care ma vor ajuta si de aceasta data.