poate va rog frumos sa imi dea cineva niste informatii ??
- florinarnaut
- Constructor de arcuri
- Am un arc:da
- Construit de mine:da
- locuiesc in::Brasov
Nu mai folosii D-ul daca nu te referi la sectiune ca derutezi lumea!
Forma arcului ne strunit(fara coarda) nu e STAS, este aleasa in functie de preferinta si nu numai.Principalele forme sint:reflex,deflex,drept si combinatiile intre acestea.Nu exista arcul perfect,modelul perfect ci arcuri reusite sau mai putin reusite!
Forma arcului ne strunit(fara coarda) nu e STAS, este aleasa in functie de preferinta si nu numai.Principalele forme sint:reflex,deflex,drept si combinatiile intre acestea.Nu exista arcul perfect,modelul perfect ci arcuri reusite sau mai putin reusite!
"Traieste de parca n-ar muri niciodata, si apoi moare fara sa fi trait"
- Dalai Lama -
- Dalai Lama -
-
- Membru al forumului
Re: poate va rog frumos sa imi dea cineva niste informatii ??
ms de raspuns.. florin. o sa vad cand o sa il fac cum o sa iasa..si daca stiu o sa pun si niste poze.. dar am inteles cai destul de aiurea cu pozele.. i greu sa pui. dar o sa incerc dupoa ce o sa-l fac...ms de raspuns
toata stima
toata stima
-
- Membru al forumului
Pustiul are 14 ani , nu e rau ca la varsta asta atre o astfel de preocupare , trebuie sa intelegem entuziasmul si "avantul pionieresc" si dorinta de a afla cat mai multe cat mai repede . Scuzati-mi offtopic-ul..
-
- Membru al forumului
ms sharpshooter..
florin am inteles.. nu am sa mai pun intrebari..., va multumesc la toti de toate raspunsurile ce mi le-ati dat.,. am terminat cu intrebarile.. mai bine mai citesc forumurile .. defapt le-am citit dar le mai citesc.. nu vreau BAN... ms
ceau toata stima catre tuturor... va multumesc de tot

florin am inteles.. nu am sa mai pun intrebari..., va multumesc la toti de toate raspunsurile ce mi le-ati dat.,. am terminat cu intrebarile.. mai bine mai citesc forumurile .. defapt le-am citit dar le mai citesc.. nu vreau BAN... ms
ceau toata stima catre tuturor... va multumesc de tot

-
- Membru al forumului
- Am un arc:da
- Construit de mine:da
- locuiesc in::tgmures
- judet:mures
- Varsta:34
nu e chestia de a primi ban sau sa nu mai pui intrebari. ideea e sa citesati cat mai mult de pe forum si sa cauti prima data in ce s-a scris raspunsurile la intrebarile ce le ai si abia in cazul in care chiar nu gasesti sa pui intrebarea pe forum. F multi spun ca au citit forumul si nu au gasit ce cautau, apoi pun o intrebare de genu: care fata si care e spatele arcului, sau ce lemn sa folosesc daca vreau sa-mi fac un arc saucat de lung tre sa-mi fac arcu, cum va faceti sagetile, de unde iau lemn, de unde cumpar varfuri. sunt intrebari la care s-a raspuns de zeci de ori, dar ne e lene sa cautam si sa citim. Orice intrebare e binevenita atata timp cat nu s-a raspuns de prea multe ori la ea, in cazul asta ajuta mai multi membrii in acelasi timp. Si puneti intrebarile cu cap, clare sa le inteleaga oamenii ce ar putea sa va raspunda.
spor la citit. numa bine
spor la citit. numa bine
-
- Membru al forumului
ceau . am inteles...deci nu am sa iau BAN.. ms.
eu nu am pus intrebarile alea ca ale le stiam..ce am pus au foist alea putinmia grele care chiar ca nu le-am gasit..dar o sa mai gasesc... una dintre ele a fost la care nici n-am gasit raspuns... asta. => cat de lat trebuie sa fie arcul.. lat si grosime.. cat 2 degete.. deale mele?? adica cat 1 jumatate ale tale..asta nu pre astiu.. dar mai caut...
multumesc la toti pentru tot ce m-ati ajutat

eu nu am pus intrebarile alea ca ale le stiam..ce am pus au foist alea putinmia grele care chiar ca nu le-am gasit..dar o sa mai gasesc... una dintre ele a fost la care nici n-am gasit raspuns... asta. => cat de lat trebuie sa fie arcul.. lat si grosime.. cat 2 degete.. deale mele?? adica cat 1 jumatate ale tale..asta nu pre astiu.. dar mai caut...
multumesc la toti pentru tot ce m-ati ajutat
-
- Membru al forumului
-
- Membru al forumului
.. salut
ms dar nu prea le am cu engleza...
si oricum din cate am citit aici nu imi arata latimea bratelor de langa maner.. ca de la capeti fac eu dupa ochi.. ;) ;) ;)
ms dar nu prea le am cu engleza...

si oricum din cate am citit aici nu imi arata latimea bratelor de langa maner.. ca de la capeti fac eu dupa ochi.. ;) ;) ;)
-
- Membru al forumului
....Florine scuze daca te-am enervat.. dar acolo nu stiu daca imi arata ce vreau eu.. tu spui de contur si marimi.. dar oricum eu nu vreau un arc de 180 cm.. i extrem de mare pentru mine.. si nici nu am ce face cu unu asa mare mai bine ma orientez spre unul de 160 cm ....si oricum am inteles de ieri/alaltaieri desenul asta ce mi l-ai dat tu... doar ca n-am fost sigur de unele masuri.. m-am incurcat in mm cand scria 813.... si celelalte... nu am gandeam la mm.. si m-ai jos scria mm si dupaia mi-am dat seama...
SCUZE DACA TE-AM ENERVAT... NU TREBUIA SA MAI POSTEZI RASPUNSUL ASTA DEOARECE L-AM GASIT DE ENSPE MIII DE ORI PE FORUM.. SI TOT MA GANDEAM LA EL SI CE ARC MI-AR TREBUIE... LUNGIME MA REFER..
. de aceea ni se spune incepatori.. ca punem mai multe intrebari.. desi am citit eu 80% din forumuri.. deci nus chiar asa cum spuiu tu.. ca m-am logat si direct cu intrebari...
..
numa'bine
SCUZE DACA TE-AM ENERVAT... NU TREBUIA SA MAI POSTEZI RASPUNSUL ASTA DEOARECE L-AM GASIT DE ENSPE MIII DE ORI PE FORUM.. SI TOT MA GANDEAM LA EL SI CE ARC MI-AR TREBUIE... LUNGIME MA REFER..

. de aceea ni se spune incepatori.. ca punem mai multe intrebari.. desi am citit eu 80% din forumuri.. deci nus chiar asa cum spuiu tu.. ca m-am logat si direct cu intrebari...

numa'bine
-
- Membru al forumului