Sunt nou pe forum si sunt nou si prin construirea arcurilor...de aceea vreau sa ma documentez cu cate ceva ( vreau si eu sa-mi construiesc unul )
Mi-ar putea spune si mie cineva care este diferenta dintrte un arc LAMINAT si unul simplu,..SIMPLU adica unul facut dintr-o bucata de lemn de vreo 1.70-1.80 m .. nu stiu cred ca se numeste selfbow.. nu stiu sigur

Acuma sa va spun ce cred eu..cred ca ala laminat i mai puternic adica se intinde mai cu putere pentru ca sunt lipite mai multe bucati de lemn care si bucata aia e lemn presat..din cate stiu eu..si cred ca are mai multa putere decat un arc dintr-o bucata ( lemn ).. .. imi poate spune cineva cum se face din LAMINAT...doar cateva exemple...adica se cumpara lemn laminat..dinala ca si pentru PARCHET laminat ?? si se lipesc mai multe bucati ,..mai un maner si gata??... nu va bate-ti joc de mine va rog daca am zis o mare prostie dar nu prea stiu:(:(:(.. oricum m-am uitat la alte exemple pe forum dar arata doar cum sunt construite .. nu si intrebarea mea( de pilda ) ce lemn.. de PARCHET L;AMINAT...asta vreau sa spun ca nu vreau sa pun topic-ul asta aiurea aici...n-=am gasit raspunsuri la intrebarile mele pe alte forumuri.. sa imi spuna va rog adinistratorul daca am voie sa pun 2 topic-uri.... ..OARE CARE E MAI USOR DE CONSTRUIT??
MULTUMESC.. si va rog spuneti-mi si mie cate ceva..toata stima