Buna, sunt din Cluj, imi spuneti si mie va rog, unde se pot confectiona arcuri in Cluj? N-am gasit niciun club sportiv, sa merg sa incerc,sa vad ce model de arc mi se potriveste. Cand au loc intalniri/antrenamente? Si unde este locatia?
Va multumesc frumos.
pt. cei din Cluj ce vor sa invete?
-
- Membru al forumului
- Am un arc:da
- Construit de mine:da
- locuiesc in::tgmures
- judet:mures
- Varsta:34
Re: pt. cei din Cluj ce vor sa invete?
Salut si bun venit. daca citeai putin pe forum ai fi vazut ca sunt multi arcasi din cluj si chiar si un club, intalniri organizate si asa mai departe...trebuie doar sa vrei.
-
- Membru al forumului
Eu n-am gasit raspunsuri la ce ma interesa, crezusem ca au loc adunari saptamanale cel putin, sau este un sediu undeva, unde sa merg si sa vb cu oaemnii " face to face" sa-mi explice.
This is what I'm looking for
Nu fi rautacios, am intrebat doar, n-am dat cu parul
This is what I'm looking for

Nu fi rautacios, am intrebat doar, n-am dat cu parul

- Mugurbb
- Membru al forumului
- Construit de mine:nu
- locuiesc in::Cluj-Napoca
- judet:Cluj
- Varsta:37
Salut!
Clubul e proaspat infiintat si suntem in curs de organizare.
Avem un sediu oficial dar intalnirile nu au loc acolo. De obicei ne intilnim in locatiile de tras cu arcul la sfarsit de saptamana.
Daca vrei sa faci parte din club si/sau sa participi la intalniri, lasa-mi pe privat o adresa de mail.
Numai bine,
Mugur
Clubul e proaspat infiintat si suntem in curs de organizare.
Avem un sediu oficial dar intalnirile nu au loc acolo. De obicei ne intilnim in locatiile de tras cu arcul la sfarsit de saptamana.
Daca vrei sa faci parte din club si/sau sa participi la intalniri, lasa-mi pe privat o adresa de mail.
Numai bine,
Mugur
Silence is golden and Duct Tape is silver.
-
- Membru al forumului
Buna, daca vrei, da`mi te rog si mie add pe mess - adrian_vasian@yahoo.com
As dori si eu niste indicatii, nu nush cate, intr`un paragraf, si aici ar fi destul. Nu stiu daca o sa am timp sau vointa sa fac parte din club inca dar sunt convins ca vreau sa imi fac un arc.
As dori sa stiu ce materiale as putea folosi. Si pasii pe care trebuie sa`i urmez sa`mi fac unul. O forta de 30kg inteleg ca`i destul de raspandita, am tragere de aproape 1.50 m, alte detalii nu stiu sa precizez.
Sau daca deranjez, macar un link spre un tutorial de aici sau de oriunde altundeva.
Multumesc anticipat!
As dori si eu niste indicatii, nu nush cate, intr`un paragraf, si aici ar fi destul. Nu stiu daca o sa am timp sau vointa sa fac parte din club inca dar sunt convins ca vreau sa imi fac un arc.
As dori sa stiu ce materiale as putea folosi. Si pasii pe care trebuie sa`i urmez sa`mi fac unul. O forta de 30kg inteleg ca`i destul de raspandita, am tragere de aproape 1.50 m, alte detalii nu stiu sa precizez.
Sau daca deranjez, macar un link spre un tutorial de aici sau de oriunde altundeva.
Multumesc anticipat!
- Pisic
- Membru al forumului
- Construit de mine:da
hai duminica,in 11 iulie,la hoia,vom fi cativa pe acolo
' NOSTRUM VIRET ROBUR ' -Our strength is as a green tree.