Antrenament pt warbow, intins doua arcuri o data unu are 75 la 28" altu are 66 la 28" =141 livre in poze e undeva la 29-30 de inch. 156 livre. Am acuma in constructie un flatbow de salcam care il planuiesc la 150-160 de livre forta la @28" pt teste medievale.
Dar am intins si mai mult ultima data am intins surubel 81 la 28" si falco de 75 la 28" amandoua o data cam 30 de inch undeva la 187 de livre forta pe moment nu am avut nici o problema dar a doua zii nu mai puteam sa ridic mana 3 zile la rand ma durut umaru si incep sa imi revin de abia acu. 187 am intins cel mai mult pana acuma cu efecte negative....asupra umarului cu care am tras. Nici umaru drept nu ma ajuta el fiind accidentat grav in trecut nu prea imi permite sa fortez nota, si nici nu cred ca se merita sa intinzi arcuri asa de puternice de dragu de a ale intinde.
Oricum cu doua arcuri e mai greu decat cu un singur arc, nu iti da voie sa aliniezi intinderea pre bine, si iti da inchietura peste cap avand palma deschisa. Sper ca daca folosesc un singur arc o sa fie mai usor.....
Daca va apucati de asa ceva incalzitiva bine, si aveti grija de sanatatea voastra mie mi-a luat ceva timp sa ajung la nivelu asta si am luato treptat.