Da . A fost frumos . A fost si umblatura si de lucru , de la confectionatul standului pina la confectionatul tintelor . Mircea a mesterit si un aruncator de talere marca Howard Hill . Ovidiu a confectionat o tinta rotativa ,altii au facut masa de lemn cu bancutele Timp de antrenament 0 .Dar ne am descurcat . Surpriza ,cind din multime te saluta un coleg arcas ,asta e alta poveste . S-a mincat traditional slanina ,oua ,ceapa verde gatita pe placa de marmura . Ce mai, a fost superb , a meritat osteneala , stresul .
Sa tras la baloane ,care se tot micsorau pina au ajuns sa le umflam cit un cartof , s-a tras pina si la un saft rupt pe care l-am despicat in doua in aplauzele multimii .
Mugur , vecinii nostrii erau comercianti si faceau mincare la ceaun si gratare ,friptane .M-am dus sa vad daca au ceva secrete ,pt ca un meniu era de 100 !!! DE LEI !!!!! . Dar nimic deosebit ,doar faptul ca mancai in curtea castelului .
Pentru asemenea clipe merita tot efortul .Si noi speram sa avem cit mai multe evenimente in curtea castelului .
Acum ne pregatim pt 19 mai pt noptile albe ale muzeelor din Romania , eveniment la care vom participa in curtea muzeului din Deva ,aflata la poalele cetatii .Sunteti bine veniti .