Astazi ca si in zilele trecute am mers cu Sergiu sa ne antrenam intr-o zona necirculata, pe un spatiu verde in santuri, in fata zid de peste 10m, repet, nici un om nu trece pe acolo ca nu e zona de circulat.
Buon, dupa ce ajungem din spate ne ajung 2 nene de la politia locala si ma intreaba daca am autorizatie pentru TRASUL CU TIRUL, mi-a venit sa rad dar am zis ca ma abtin, sa vad ce vor, si am intrebat: "Ce autorizatie pentru trasul cu arcul am nevoie?" si imi raspund: " De la primarie, cum ca tragi cu arcul"
Si mi-au zis ca orice activitate as face de orice fel am nevoie de autorizatie.
La intrebarile urmatoare mi s-a raspuns asa:
1. De cand am nevoie de asa ceva? - De curand, de mult.
2. Am nevoie de autorizatie numai eu sau si Sergiu? - Daca ai tu este destul
3. Am nevoie de autorizatie doar pentru locul asta sau oriunde as trage? - Ai nevoie de autorizatie ( Inainte mi-au spus ca am nevoie pentru ca vreau sa vin sa trag aici)
4. Si datile trecute atat aici cat si in alte locuri cand au mai veniti de la politie ca voi de ce nu mi-au cerut nimic? -

Tin sa mentionez ca niciunul dintre ei nu s-au prezentat, si fetzele lor nu imi prea inspirau a treaba buna, plus ca nu au venit unul langa altul, ne-au inconjurat asa, unu dintr-o parte mai de sus si altul pe unde am venit noi.
Deci prin urmare trebuie sa merg la primarie sa cer autorizatie sa ma antrenez pe spatiul public si sa platesc taxa sau nu?