Astazi in jur de ora 18 am iesit sa -mi plimb cainele ( l-am cam neglijat in ultimul timp din cauza timpului )
Este prima data cand reusesc sa vad atat de aproape 6 caprioare (si sa fotografiez ,desi calitatatea pozelor lasa de dorit)...am folosit telefonul,iar pe post de teleobiectiv un binoclu : 7x40 IOR,pe care il recomand cu caldura( militar ,deci solid=greu...1100g, cu o optica foarte buna ; pret cca 250 ron )
Pot spune ca am avut mare noroc ; la campie caprioarele sunt foarte rare, foarte vigilente (nu te poti apropia de ele, campul deschis le ofera o foarte buna vizibilitate ,au un auz foarte fin) dar astazi pasteau linistite,vantul batea dinspre ele, m-am folosit de canalul de irigatii sa ma pot apropia nevazut..cu toate astea pe la 100 m m-au vazut ...au fugit ,s-au oprit dupa cca150-200 m si au pascut in continuare..le-am privit prin binoclu aproape jumatate de ora ...nu cred sa mai am vreodata sansa asta
Am specificat folosirea binoclului ca nu cumva cineva sa asocieze reticolul din poze cu o luneta