varf de sageata
-
- Membru al forumului
- Am un arc:da
- Construit de mine:da
- locuiesc in::tgmures
- judet:mures
- Varsta:34
poate a gresit exprimarea si doar seamana cu asta. d-aia am intrebat si eu pt ca nu pare a fi os si nici facut la polizor...
-
- Membru al forumului
Re: varf de sageata
salut!cred ca ar fi mai bine sa faceti un subiect cu critici de cat sa le postati la "varfuri de sageti"
.
Poate cineva sa-mi zica cum se face un varf de sageata din fier(nu din os sau alte complicatii)???

Poate cineva sa-mi zica cum se face un varf de sageata din fier(nu din os sau alte complicatii)???

- Pisic
- Membru al forumului
daca ai un arc lung englezesc ( cel mai frumos ar fi de tisa...
),atunci ar merita sa faci varfuri la forja,si ti le poti face cum vrei,si is mai autentice decat varfurile de razboi luate de la ceva magazin,care is facut de masini si au un pret urias (in plus,nu is cele mai atent lucrate si nici nu is cele mai rezistente);spor la tot 

' NOSTRUM VIRET ROBUR ' -Our strength is as a green tree.
-
- Membru al forumului
eu le-am cumparat de la o cunostinta("osul") el a spus ca e os
-
- Membru al forumului

-
- Membru al forumului
ms pt sfatur si o sa incerc sa fac din teava din aluminiu si bara, poate o sa-mi iasa ceva... . Nu stiu de unde o sa fac rost de ceva polizor k bormasina am. Dar daca sti ceva magazin de unde pot cumpasa te rog sa-mi zici(k sa nu ma mai chinui sa le vfac acasa) :D
- florinarnaut
- Constructor de arcuri
- locuiesc in::Brasov
claudiu wrote:ieri mi-a-m cumparat aceste sageti sunt foarte bune si nici nus scumpe 2.5 ron (doar varful,shaftul fara pene 1 ron)
Salut!
Frumoase virfuri! ....numai sa tintesti ok!
"Traieste de parca n-ar muri niciodata, si apoi moare fara sa fi trait"
- Dalai Lama -
- Dalai Lama -
-
- Membru al forumului
tiger_vld wrote:ms pt sfatur si o sa incerc sa fac din teava din aluminiu si bara, poate o sa-mi iasa ceva... . Nu stiu de unde o sa fac rost de ceva polizor k bormasina am. Dar daca sti ceva magazin de unde pot cumpasa te rog sa-mi zici(k sa nu ma mai chinui sa le vfac acasa) :D
Salut,
Contacteaza-l pe Florin pentru ca fii sigur ca daca cineva de pe forum stia un magazin cu astfel de articole in Arad ti-ar fi spus pana acum fara sa fie nevoie sa te rogi prea mult.
Florin trimite oriunde in tara diverse materiale printre care si varfuri.
Numai bine,