my knifes
-
- Membru al forumului
- Am un arc:da
- Construit de mine:da
- locuiesc in::tgmures
- judet:mures
- Varsta:34
salutare, cutitul e ascutit, taie ca **** (de bine normal), am cioplit, am taiat, am decojit, am crapat... cam tot ce se putea face in lemn si sa comportat exemplar. acuma e normal ca se poate intotdeauna mai bine dar isi face treaba. si pt ca tot m-am apucat sa-mi fac cutit, am zis ca as mai face unu, de data asta un neck knife de 16 cm din care 7 e lama din inox cu maner de corn. urmeaza sa le si imbrac cu cate o teaca, asta dupa ce fac rost de piele. si asa ca botez m-am taiat cu amandoua (nu intentionat ca nu-s emo, prefer venele lungi) si mi-au demonstrat ca taie, cu ala mic am reusit sa ma si barbieresc pe mana ceea ce cred ca e un semn bun (no more BIC, glumesc). si cateva poze:

-
- Membru al forumului
Re: my knifes
da, a fost un cutit de inox de bucatarie cu varful rupt.
-
- Membru al forumului
sunt unele care au otel bun, daca s-a rupt inseamna ca era otel si nu doar inox moale
- Mugurbb
- Membru al forumului
- Construit de mine:nu
- locuiesc in::Cluj-Napoca
- judet:Cluj
- Varsta:37
bagi o poza cu ele linga un pachet de tigari sau o ruleta desfacuta?
Silence is golden and Duct Tape is silver.
-
- Membru al forumului
-
- Membru al forumului
Salutare, am facut in sfarsit si tecile la cutitele mele. la neckknife am incercat ceva native ier la cel mai mare ceva clasic si au iesit cam asa:

-
- Membru al forumului
Foarte frumos....imi plac amandoua foarte mult.....cine ti-a facut lama la cutitu ala negru???ai facut-o tu sau...?? e foarte faina....si mie imi plac cutitele foarte tare....din pacate nu ma prea pricep la treburi de astea cu forjarea, calitu, etc, si nu ma prea bag....dar niciodata nu e prea tarziu...daca mi se pne vreo pasarica pe creier intr-o zi nu se stie niciodata...felicitari oricum...
-
- Membru al forumului
lama la ala negru... am primit o bucata de la florin, avea cam 20x5x0.5 si vroiam un anume design la cutit care e ceva mai mare dar l-am facut cat a aincaput si e destul zic eu acuma dupa ce l-am si testat. i-am dat forma, l-am ascutit pana aproape de final apoi l-am dat la florin sa-l caleasca, apoi am continuat cu maneru, finisaju si ascutitu eu.