arc facut din schiuri

Munca mea.......
Post Reply
raduL_tfh
Membru al forumului
Membru al forumului
arc facut din schiuri

Post by raduL_tfh » 04 Sep 2009, 15:54

Salutari! arcul asta l-am facut de vreo 2-3 ani, e facut din schiuri (jumatatea din spate a schiurilor), si la 75 cm intindere are 22 lbs (10 kg). nici macar youth bow nu cred ca poate fi numit :)) , insa cantareste foarte putin, cred ca in jur de 700-800 grame. sper sa va placa :P
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

iacobdorel
Membru al forumului
Membru al forumului

Re: arc facut din schiuri

Post by iacobdorel » 04 Sep 2009, 21:37

salut incearca sa folosesti schiuri de fond

dady
Membru al forumului
Membru al forumului
Am un arc:da
Construit de mine:da
locuiesc in::tgmures
judet:mures
Varsta:34

Post by dady » 04 Sep 2009, 22:43

tu ai pus curbura spre tine? adica e deflex? incearca sa le pui invers, numai ca ti-ar trebui un unghi la maner pt brate si va fi mai tare arcul ;) dar cred ca va tre sa schimbi manerul ca e prea ingust in zona de rest.

raduL_tfh
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by raduL_tfh » 04 Sep 2009, 23:15

dady wrote:tu ai pus curbura spre tine? adica e deflex? incearca sa le pui invers, numai ca ti-ar trebui un unghi la maner pt brate si va fi mai tare arcul ;) dar cred ca va tre sa schimbi manerul ca e prea ingust in zona de rest.
nu, arcul asta nu are nici o curbura. bratele sunt drepte cand arcul nu e bracat, dar fiindca spre capete se subtiaza foarte mult,
cand tragi de arc poate de aia pare ca are deflex, dar nu are.

florinarnaut
Constructor de arcuri
Constructor de arcuri
Am un arc:da
Construit de mine:da
locuiesc in::Brasov

Post by florinarnaut » 06 Sep 2009, 00:00

Salut!

Ai avut un motiv anume sa mentii aceias latime a bratelor pina la nock ? ...eu cred ca celputin pe ultimii centimetrii ,in apropiere de nock ,era indicata o ascutire a bratelor;
"Traieste de parca n-ar muri niciodata, si apoi moare fara sa fi trait"
- Dalai Lama -

raduL_tfh
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by raduL_tfh » 06 Sep 2009, 00:48

florinarnaut wrote:Salut!

Ai avut un motiv anume sa mentii aceias latime a bratelor pina la nock ? ...eu cred ca celputin pe ultimii centimetrii ,in apropiere de nock ,era indicata o ascutire a bratelor;
Salut! nu am ascutit bratele spre varf fiindca imi era teama sa nu se rupa, fiindca sunt foarte subtiri spre varf. asta e singurul motiv.

raduL_tfh
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by raduL_tfh » 07 Sep 2009, 12:53

da, in mod sigur daca il ingustez spre capete, va scadea in forta, capitol la care arcul sta deja destul de prost.

Post Reply