Ce alte hobby-uri mai aveti?

poze, linkuri, subiecte pe care nu le poti cataloga in nici un alt subiect ...
raduL_tfh
Membru al forumului
Membru al forumului
Re: Ce alte hobby-uri mai aveti?

Post by raduL_tfh » 22 Feb 2009, 19:01

salut! pai alte hobby-uri, in afara de tirul cu arcul ar mai fi plimbatul cu bicicleta, mai ales prin padure( faptul ca stau langa o padure ma avantajeaza mult ), constructia de sabii, cutite, arbalete.
Last edited by raduL_tfh on 02 Mar 2009, 18:53, edited 2 times in total.

kosmin
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by kosmin » 23 Feb 2009, 15:26

Văd că nimeni nu are ca "hobby" şi jocurile noastre naţionale gen trânta şi oina. Trântă făceam când eram mai mic, oina nu ştiu cum se jocă dar aş vrea să-nvăţ. Mai îmi place şi şahul, iar ocazional mă bag şi la o luptă tătărească la curea, îmi place când mai trântesc câte un culturist de două ori cât mine (păcat că se prinde de şmecherie şi nu merge şi a doua oară).
Mare noroc am avut că am învăţat trânta moldovenească, şahul şi luptele tătăreşti în familie, iar afară pe stradă cam asta era singura distracţie. Sunt unii de vârsta mea care habar nu au să joace şah, şi nici nu au învăţat unele chestii atunci când era vremea lor, păcat de ei.

dady
Membru al forumului
Membru al forumului
Am un arc:da
Construit de mine:da
locuiesc in::tgmures
judet:mures
Varsta:34

Post by dady » 23 Feb 2009, 23:13

eu tranta mai fac cu cate un vecin si acuma, ca mai face galagie cand fuge asta micu prin casa, cat despre oina... am vrut sa incerc si asta dar acuma au pus termopane peste tot si e mai scump :|
Sunt unii de vârsta mea care habar nu au să joace şah, şi nici nu au învăţat unele chestii atunci când era vremea lor, păcat de ei.
nu stiu ce varsta ai dar cred ca sunt foarte multe alte hobyuri sa le zicem pe care altii le stiu si tu nu, si nu cred ca e pacat de tine ;) eu am avut parte de sah de la taicameo care ma batea de ma stangea (la sah normal), zicea ca asa invat...:))) ei nu am invatat mare lucru pt ca nu m-a atras, stiu cum se misca piesele pe tabla si apoi doar algoritmi stiuti numai de mine folosesc sa ajung in final sa iau bataie :), functioneaza aproape de fiecare data, table am invatat de la un popa, jocurile cu carti si in general de noroc nu mi-au placut niciodata, in schimb mi-a placut intodeauna tot ce tine de modelare (avioane, barci, schelete...orice) imi plac bonsaii, artele martiale, Japonia, desenul, boxerii (cainii), filmele, nu ma atrage f mult muzica(si detest manelele si fotbalu vorbit), imi place designul interior si exterior, imi place grafica pe calculator (mattepainting, 3d modeling, grafica si animatia), si lista poate continua, in afara de cateva, putine intradevar care nu ma intereseaza imi place orice, doar ca nu am ajuns la multe sa fac un hoby din ele, sunt f multe la care vreau sa ajung la nivelul la care sa-mi demonstrez ca pot si apoi trec la urmatorul...

ionutz
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by ionutz » 23 Feb 2009, 23:49

Credeam ca aici, in topicul asta o sa intalnim hobby-uri, pasiuni de genul colectionatului de...a constructiei de aeromodele, machete etc., nu altceva. Unii fac bombe si alte asemenea. Parerea mea e sa-si impartaseasca pasiunile astea pe siteuri de specialitate.
Mie-mi plac ceasurile si cutitele, pt. exemplificare. Pe unele forumuri am 2-3 ani de cand amintrat. Acum, mai nou, as vrea sa intru un pic in acest sport anume, al practicarii tirului cu arcul, numai ca, din cauza lispsei de timp mai intru pe acest forum seara si citesc pareri, opinii in vederea achizitionarii unui arc.

rotariu nicolae
Constructor de arcuri
Constructor de arcuri
Construit de mine:da
locuiesc in::dumbraveni sibiu

Post by rotariu nicolae » 07 Jun 2009, 16:22

salut pescuitul si plimbarile in natura

candavaly
Membru al forumului
Membru al forumului
Construit de mine:nu
locuiesc in::Bucuresti
judet:Bucuresti
Varsta:28

Post by candavaly » 27 Jun 2009, 23:23

Ceasuri, cutite, obiecte taioase, arme de foc, arme medievale, alpinism, munte,calatori, muzee, sporturi extreme, tot ce e off road, muzica buna, muzica rock, muzica metal, lucruri de scris stilouri creioane, fotografia, lucrurile vechi, aparatura electronica si hi-fi, pescuit, vanatoare, cactusii, BMW-urile si alte chestii care poate nu imi vin acum in minte....
Die with your boots on ! ! !

VladutRo
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by VladutRo » 10 Jul 2009, 22:05

Zborul cu planorul pe locul 1 si aviatia in general. imi mai place si mersul pe munte cu tot ce include:trekking, ski , alpinism.
Mai nou si tirul cu arcul :)

amongoth
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by amongoth » 01 Aug 2009, 16:10

Sal,

sunt nou p-aici, celalalt hoby al meu este dive-ul.
Pentru asta am licenta :d
mai e cineva pasionat de asa ceva ?

iacobdorel
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by iacobdorel » 01 Aug 2009, 22:25

salut pescuitul iesirile in natura

JohnTheRipper
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by JohnTheRipper » 08 Sep 2009, 11:46

Salut. Imi plac f mult plimbarile in natura (in special prin padure), fotbalul (joc cu prietenii, si desi nu-s bun, imi place sa joc), baschetul (la fel ca si fotbalul), vanatoarea (abia astept sa se legalizeze cu arcul), mai cioplesc cate ceva din lemn, informatica, mai imi plac si unele jocuri video gen Deer Hunter, ma uit si foarte mult la filme (in special comedii si horror, dar merg si alea de actiune sau drama), mai imi place si fotografia desi sunt un simplu amator ce abia a descoperit functia macro a aparatului de fotografiat, mai fac si un pic de grafica pe calculator, imi place enorm muzica rock, mai chinui si chitara electrica de ceva timp si as mai vrea sa invat sa bat tobele.
(Gluma: I:Ce au in comun chitarele si soacrele?
R: Pe ambele le strangi de gat :)) )

Post Reply