Ce alte hobby-uri mai aveti?

poze, linkuri, subiecte pe care nu le poti cataloga in nici un alt subiect ...
Pisic
Membru al forumului
Membru al forumului
Am un arc:da
Construit de mine:da
Re: Ce alte hobby-uri mai aveti?

Post by Pisic » 08 Sep 2009, 12:05

ai uitat sa zici ca esti pasionat de serpi....cand te-am dus la padure ai facut pe tine sa nu te pape viperele :)) [-x

ma mir cum de iti plac plimbarile prin padure:))
' NOSTRUM VIRET ROBUR ' -Our strength is as a green tree.

unqul
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by unqul » 28 Sep 2009, 22:51

imi place pescuitul;plimbarile in natura,cititul ,filmele western,sa colectionez obiecte vechi, baionete ,bani,,

Mugurbb
Membru al forumului
Membru al forumului
Construit de mine:nu
locuiesc in::Cluj-Napoca
judet:Cluj
Varsta:37

Post by Mugurbb » 05 Oct 2009, 15:18

unqul wrote:imi place pescuitul;plimbarile in natura,cititul ,filmele western,sa colectionez obiecte vechi, baionete ,bani,,
:-O si io vreau sa colectionez bani. cum faci? are legatura cu baionetele? eu tot raman fara
Silence is golden and Duct Tape is silver.

dady
Membru al forumului
Membru al forumului
locuiesc in::tgmures
judet:mures
Varsta:34

Post by dady » 05 Oct 2009, 15:44

inspirat din filmele western(tu zici ca mergi la pescuit sau la plimbare), cu ajutorul baionetei colectionezi de pe drum bani de la cine-ti iese in cale. sunt curios cati au ca hoby cheltuitul de bani, asta dupa ce-i colectionezi normal :D... just glumming.

impaiatu
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by impaiatu » 07 Oct 2009, 21:05

salutare tuturor ,n-am mai postat de ceva vreme p-aici :( fiindca am fost ocupat cu cealalta pasiune a mea ;barcile!:D de toate formele si dimensiunile dar cu vele sa fie!ca pasiunea sa fie intreaga le si construiesc iar cu prima mea barcuta facuta ,o canoe de 4.35 M am participat anu' asta la Turneul International al Dunarii ! :d am facut in propriile mele brate 420 de km ! :)>- povestea acestei aventuri am postat-o pe blogul meu in cadrul unui site dedicat navigatiei ,daca adminul e de acord as putea pune linkul aici!:)
acum am in lucru un skiff de 4.2 m lungime si 1.4 latime ,la anul incep constructia unui cruiser de 6 m lungime si 2.3 m latime :D (cu care mi-o voi lua la pas prin Marea Neagra si sper si spre alte mari), asta ca sa va faceti o imagine de cat de prins sunt de microbu' asta!a inebunit lupu'!

impaiatu
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by impaiatu » 08 Oct 2009, 07:51

fast_arrow wrote:Salut!
daca adminul e de acord as putea pune linkul aici!:)
Daca pui pune povestea cu poze! Cred ca ar merge bine la sectiunea Unelte si Mestesuguri!
nu sunt sigur dar cred ca am postat la "unelte si mestesuguri" povestea constructiei "Bateau Veena" ,asa ca am sa pun linkul la "iesiri in natura"!merci si sper sa va placa!

matei
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by matei » 26 Oct 2009, 13:07

maestro, unde zbori cu para? eu m-am mutat din cluj la sibiu. zbori prin zona sibiului?
te invidiez Vladut pt planor, desi visam la planor de pe la 8 ani si numaram zilele pina sa am virsta, n-am reusit sa ma apuc decit pe la 28 de ani si n-am ajuns decit sa-mi iau brevadul, dupa n-am mai putut continua, lucrurile s-au complicat. pt mine planoarele moderne sint cele mai frumoase obiecte facute de mina omului - cel mai mare vis almeu e sa am unul... deocamdata ma ocup cu lucruri pe care cit de cit mi le permit. pacat ca la sibiu nu se face planor - strada pe care stau se tremina in hangarul aeroclubului sibiu, 2min cu bitza, iar din curte as putea infige sageti in burta avioanelor care aterizeaza :)

si am descoperit si ceva pajisti nu departe, in lunca Cibinului, numa bune de tras cu arcu.

ca la multi de pe aici imi place bicicleta (oricum singurul meu mijloc de transport) dar mai am si alte pasarici.
am noroc ca-mi place ce fac: "faurar" liber profesionist.

am inceput sa "colectionez" nicovale, obiecte tare greu de colectionat :) pe astea le si folosesc.
mai am si ceva mica colectie de topoare, in rest nu prea am mania colectionatului ci poate a colectarii - string orice obiect, material, cu gindul ca poate l-oi folosi... fiare, lemne, etc.

florinarnaut
Constructor de arcuri
Constructor de arcuri
locuiesc in::Brasov

Post by florinarnaut » 27 Oct 2009, 23:09

string orice obiect, material, cu gindul ca poate l-oi folosi... fiare, lemne, etc.
Boala grea! dar daca ai spatiu e ok.
Bafta!
"Traieste de parca n-ar muri niciodata, si apoi moare fara sa fi trait"
- Dalai Lama -

liviu
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by liviu » 27 Oct 2009, 23:35

Salut,

Design-ul auto, fiindca trebuie sa fie un compromis armonios si cat mai reusit intre "psihologia formei" si elemente tehnice, iar elementele tehnice (aerodinamica, preluarea energiei la impact, spatiul interior - ergonomia in general, stabilitatea) trebuie ele "singure" sa "formeze" un compromis cat mai bun; iesirile in natura.

Pisic
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by Pisic » 28 Oct 2009, 15:23

liviu,poati pune intr-un topic ceva poze? :d ,ma intereseaza si pe mine designul auto
' NOSTRUM VIRET ROBUR ' -Our strength is as a green tree.

Post Reply