alt arc de corn...

Munca mea.......
Post Reply
Neacsu Ionut
Constructor de arcuri
Constructor de arcuri
Am un arc:da
Construit de mine:da
locuiesc in::Constanta
judet:Constanta
Varsta:17
alt arc de corn...

Post by Neacsu Ionut » 27 Dec 2009, 21:39

alt arc de corn :) ...pentru prietena prietenului....

15kg la 68cm...155cm lungime...tot din 4 bucati...inbinari in V si W...cam la fel ca si la celalalt....practic tot procesul de fabricatie a fost identic :) ....

forma capetelor ceva mai reusita, syahuri mai lungi, de data asta mi-a iesit alinierea, axa e dreapta...apropo, la arcurile astea cu mai multe imbinari, cum am facut eu, e destul de greu sa faci toate taieturile perfect, si sa iasa arcul perfect drept...cel putin la primul m-am chinuit putin cu heatgunul sa-l indrept....oricum la asta a iesit bine...

forma manerului un pic mai originala, un fel de S...si cu asta mi-am batut capul, pt ca W-ul din maner nu a fost pe axa arcului, ci oblic, ca sa-si pastreze rezistenta....ma rog, mai complicat de explicat...

si tillerul e mai bun, bine, pe asta a si avut putere sa-l intinda la full-draw:) ...ma rog,aproape(ca sageata din poza are 68cm)

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image
To know is to know that you know nothing. That is the true meaning of knowledge...

Greenarrow
Membru al forumului
Membru al forumului

Re: alt arc de corn...

Post by Greenarrow » 27 Dec 2009, 23:41

Felicitari arata superb si pun pariu ca ai investit foarte multa munca in el...bravo!

akila
Membru al forumului
Membru al forumului

Re: alt arc de corn...

Post by akila » 28 Dec 2009, 13:21

Super....bravo.....arcul arata foarte bine...si tiller-ul e ok.....felicitari

Post Reply