Incepator

Materiale si tehnica folosite pentru a construi un arc....

gabriel
Membru al forumului
Membru al forumului
Re: Incepator

Post by gabriel » 01 Apr 2008, 06:10

akila wrote:Pai eu asta am zis...daca are timp de pierdut....poti sa-i strici placerea omului :lol: ...el face cum crede mai bine de cuviinta...
Da munceste degeaba... mai ales daca e incepatar,mai bine munceste cu folos!

Maryus
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by Maryus » 01 Apr 2008, 16:02

nici nu m-ama pucat de el...stejarul este bun? e bine atunci pe la mn se gaseste stejar,salcam,corcodus :lol: vad eu lasati si PS: eu nu ma omor cu invatatul si totusi dau rezultate peste 9:P ma duce capu repede

Pisic
Membru al forumului
Membru al forumului
Am un arc:da
Construit de mine:da

Post by Pisic » 01 Apr 2008, 16:25

stejaru' ii bun,numa' ca merge mai greu ca este lemn tare (ma refer la taiere etc etc),mai scriu odata toti copacii buni pt arcuri,aici sunt cativa,mai exista si alti,da' pe la noi unele esente nu se gasesc,osage orange sau alte lemne deastea jmechere,acuma copacii:frasin,artar,paltin,carpen,stejar,salcam,nuc,dud,prun,arin,mesteacan,plop,alun,ulm,corn,mar,ienupar,tisa,liliac,corcodus,cires.......
' NOSTRUM VIRET ROBUR ' -Our strength is as a green tree.

Maryus
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by Maryus » 01 Apr 2008, 18:22

frate das multit are nuc am o gramada

akila
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by akila » 01 Apr 2008, 21:34

Scoate plopul din program :lol: ....muncesti degeaba cu plopul....in schimb e bun pentru sageti...

Maryus
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by Maryus » 01 Apr 2008, 21:39

sageti imif ac dinalea de la praktiker din brad de 9mm...ce lungime tre sa aiba? 100 cm e bn? sa imi iasa 2 dintr-un bat de la praktiker.
PS: in legatura cu sforile de la praktiker :lol: :lol: l-am intrebat pe ala de acolo "la cate kg forta se rup aceste sfori?" iar el imi raspunde :lol: Astea nu cantaresc decat cateva grame :lol: oameni scoliti

akila
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by akila » 01 Apr 2008, 21:43

un bat de ala de 1 m e bun pentru o sageata....sageata trebuie sa aiba lungimea care o ai tu de tragere....nu are rost sa o faci mai lunga decat poti tu intinde un arc....cat depsre astia de la praktiker ce sa zic....nu am cuvinte...e cam nasol...ar trebui sa stie la sforile alea punctul de rupere.

Neacsu Ionut
Constructor de arcuri
Constructor de arcuri
Am un arc:da
Construit de mine:da
locuiesc in::Constanta
judet:Constanta
Varsta:17

Post by Neacsu Ionut » 02 Apr 2008, 01:12

da ,eu tai betele de alun cam la 75 cm,ca am full-draw cam 65-70, acuma depinde si de arc,cu Kassai-ul de 23kg am tras si la 75,deci cu sageti de 80
To know is to know that you know nothing. That is the true meaning of knowledge...

akila
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by akila » 02 Apr 2008, 11:17

Eu la full draw am 72 cm....armez la coltul gurii arcul...si sagetile le fac de 74cm....72cm au exact pana unde incepe varful sagetii si varful mai are si el cam 2cm...

Maryus
Membru al forumului
Membru al forumului

re

Post by Maryus » 14 Apr 2008, 17:55

am o bucata de paltin...dar e taiata la circular nu din topor...da am facut semnele pe el...

Image

please ajutati-ma cat de repede please sorry da nam aparat foto inca

Post Reply