Vreau sa va arat si eu ultima mea 'mestereala' sa-i zic asa. Fiindca nu aveam o protectie, si planuiam de ceva vreme sa realizez una, a venit si vremea ei. E facuta dintr-un singur strat de piele moale, de 2.5 mm, prinsa cu snur prin inele metalice. Cu ocazia asta mi-am testat si talentul de broderie
 Astept pareri si sfaturi! Numai bine!
  Astept pareri si sfaturi! Numai bine!

iar corbul este frumos conturat ,sa o porti  fara piscaturi
  iar corbul este frumos conturat ,sa o porti  fara piscaturi  . totusi ,daca constati ca pielea este prea moale si inca te pisca coarda sa ii adaogi pe partea interioara o alta bucata de piele mai groasa lipita cu prenandez ca o nervura pe mijlocul antebratului ,in rest la mai multe mestereli
 . totusi ,daca constati ca pielea este prea moale si inca te pisca coarda sa ii adaogi pe partea interioara o alta bucata de piele mai groasa lipita cu prenandez ca o nervura pe mijlocul antebratului ,in rest la mai multe mestereli 

, probabil ca ii voi aduce modificari dupa ce o testez cum se cuvine in week-end. Referitor la pielea moale, alta nu am avut asa ca am folosit-o pe aceasta...
 , probabil ca ii voi aduce modificari dupa ce o testez cum se cuvine in week-end. Referitor la pielea moale, alta nu am avut asa ca am folosit-o pe aceasta...