Tombolă Arcasii Romaniei 2012
- IT_support
- Site Admin
De la IT_support... nu poate fi decat ceva legat de domeniu IT, dar si contextul forumului ;)
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- domide
- Constructor de arcuri
- Am un arc:da
- Construit de mine:da
- locuiesc in::Deva H
- judet:Hunedoara
- Varsta:40
Re: Tombolă Arcasii Romaniei 2012
Foarte buna intrebarea lui Horica. Ar trebui sa ne mobilizam intr-un fel.
Nu va ganditi foarte mult la obiecte - important este gestul... Chiar daca este putin tarziu, extragerea se poate face si dupa Craciun, iar fericitii sa fie anuntati de Anul Nou - ha, ha, daca are cineva chef... apoi posta isi face treaba mai departe.
Nu stiu anul trecut cum a fost extragerea, poate reusim ceva electronic (daca exista un soft).
Variante sunt, asa ca nu va fie teama, incercati.
Toate cele bune!
Nu va ganditi foarte mult la obiecte - important este gestul... Chiar daca este putin tarziu, extragerea se poate face si dupa Craciun, iar fericitii sa fie anuntati de Anul Nou - ha, ha, daca are cineva chef... apoi posta isi face treaba mai departe.
Nu stiu anul trecut cum a fost extragerea, poate reusim ceva electronic (daca exista un soft).
Variante sunt, asa ca nu va fie teama, incercati.
Toate cele bune!
"Prietenia este incercarea prin care se masoara un om" - Oscar Wilde
[unitatea de masura este numarul acelora care iti trec pragul]
- morometeb
- Membru al forumului
- Construit de mine:nu
- locuiesc in::Turda
- judet:Cluj
- Varsta:32
Bela, tu te-ai apropiat cel mai tare de lumina. Era nevoie de un termen limita; si eu as alege sfarsitul anului, ca se gasesc si intarziati. Pe urma era nevoie de cineva care sa organizeze. In fapt, organizarea se reducea doar la extragerea castigatorilor si la absorbirea contestatiilor care s-ar putea sa stea in fire unora. In sfarsit, ultima chestiune era cine participa, adica cine da si cine ia... De dat, e limpede, poate da oricine, orice. De luat eu ma gandeam sa ia doar cine da, ca sa evitam situatii precedente in care unii s-au simtit jenati ori chiar au refuzat premiul. No, amu-i bine?
Si ca sa fie-ntr-un ceas bun, pun si eu pe masa zece varfuri "de metal de fier", 5/16. No, amu-i mai bine?
Deci, ramane stabilit, ca pe baza de vot ne prinde sfarsitu' lumii: se inscrie lumea pana la 1 ianuarie, pe 5 e extragerea (se ocupa Bela). Am zis!
Si ca sa fie-ntr-un ceas bun, pun si eu pe masa zece varfuri "de metal de fier", 5/16. No, amu-i mai bine?
Deci, ramane stabilit, ca pe baza de vot ne prinde sfarsitu' lumii: se inscrie lumea pana la 1 ianuarie, pe 5 e extragerea (se ocupa Bela). Am zis!

A long bow and a strong bow,
And let the sky grow dark.
The nock to the cord, the shaft to the ear,
And a foreign king for a mark!
Robert E. Howard - The Song of the Bossonian Archers
http://blogmoromete.blogspot.com
- domide
- Constructor de arcuri
- locuiesc in::Deva H
- judet:Hunedoara
- Varsta:40
@Moromete, ai uitat de Laura
......................

"Prietenia este incercarea prin care se masoara un om" - Oscar Wilde
-
- Membru al forumului
- locuiesc in::campia turzii
Parlog: SET- charger duracel CEF14+2 acumulatori duracel. Sa bucure pe cine-o nimeri 

You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- philip
- Membru al forumului
- locuiesc in::Cluj-Napoca
- Varsta:36
Salut lume! Salut si initiativa.
Asadar, o sa pun in joc un obiect mic dar pentru noi aracasii, cu o oarecare valoare istorica: un varf de sageata, din silex, gasit de fratele meu(care e geolog si plecat in SUA)intr-o rezervatie navajo. Daca pica in mana cuiva care stie sa mestereasca sageti, ar putea iesi un artefact interesant...
Baafta totulor participantilor!
Asadar, o sa pun in joc un obiect mic dar pentru noi aracasii, cu o oarecare valoare istorica: un varf de sageata, din silex, gasit de fratele meu(care e geolog si plecat in SUA)intr-o rezervatie navajo. Daca pica in mana cuiva care stie sa mestereasca sageti, ar putea iesi un artefact interesant...
Baafta totulor participantilor!
"...Omul ar trebui,macar din cand in cand, sa faca un efort intens si consecvent de gandire. "Fii cuminte!" nu inseamna in fond altceva decat "Fii cu minte!", gandeste, ras-gandeste si razgandeste-te! ..."
- morometeb
- Membru al forumului
- locuiesc in::Turda
- Varsta:32
Ba n-am uitat, dimpotriva, e chiar initiatorul acestui topic. Totusi, ea si-a declarat intentia inaintea... erei noastre, ca sa zic asa. N-a mai intrat pe forum de prin noiembrie. Daca e cineva care poate lua legatura cu ea, as ruga-o sa confirme oferta, eventual pentru "arcusul" oferit de Bela.domide wrote:@Moromete, ai uitat de Laura......................
Pana acum avem asa:
Bela - mini-arc
domide - suport sageti
horica - doua cani
supernova - horinca + set pahare
IT_support - CD
moromete - 10 varfuri sageti
parlog - incarcator + 2 acumulatori Duracell
Greuceanu - husa arc personalizata
...
Daca ati sti cat de tare imi creste inima...

A long bow and a strong bow,
- ovidius
- Membru al forumului
- locuiesc in::simeria
- judet:hunedoara
- Varsta:35
Dupa multe framantari..pentru ca nu stiam ce sa pun la** bataie** ...ding ..o tolba tip Domide
deci ma bag si eu cu o tolba..pe undeva se gasesc si poze,, poate ma ajuta Mircea dupa ce mai termina de lucru la arc..
p.s. daca se poate schimba topicul din Tombola .....in TOMBOLA ARCASII-ROMANIEI.....

p.s. daca se poate schimba topicul din Tombola .....in TOMBOLA ARCASII-ROMANIEI.....
- nomad
- Membru al forumului
- locuiesc in::orastie
- judet:hunedoara
- Varsta:36
Salut,
Ma bag si eu cu 5 shaft-uri din recolta proprie, pin norvegian, 3/8, spin 70-80#...aduse la 11/32 vor ramane cu spin in jur de 50#
Ma bag si eu cu 5 shaft-uri din recolta proprie, pin norvegian, 3/8, spin 70-80#...aduse la 11/32 vor ramane cu spin in jur de 50#

"Ioooiii...viata-i cu de tate"
-Matusa Veta-
-Matusa Veta-
- carcalete
- Membru al forumului
- locuiesc in::Alba-Iulia
- judet:alba
- Varsta:38
Pun si eu pene 5" galbene si mov pentru 6 sageti. Sarbatori fericite la toata lumea!