Despre arcurile din pozele urmatoare se spune ca sunt printre cele mai bune din lume . Design-ul neobisnuit si eficienta maxima vin sa intareasca cele spuse mai devreme . Fabricantul ofera posibilitatea de a alege in calitate de client esentele din care se va face arcul , forma manerului , ba chiar ofera posibilitatea de a personaliza fiecare arc in parte cu un mesaj ce va fi incrustat pe corpul arcului (de cele mai multe ori numele arcului sau numele proprietarului. De asemeni este firma ce garanteaza contra cost bineinteles realizarea acrului la taria specificata de client .(spre exemplu 52 livre exact nu 50 si nu 55 exact 52 sau exact cat doreste clientul. Fabricantul ofera posibilitatea de a opta pentru o anume coarda (bininteles fara a pune in pericol integritatea arcului) pentru o anumita lungime si o anumita intindere , astfel incat sa satisfaca cat mai bine nevoia clientului . Este primul fabricant de arcuri (peste care am dat eu ) care practic construieste arcul de la zero conform specificatiilor clientului , cata vreme clientul este dispus sa plateasca pretul, care intre noi fie vorba nu e mic .
Pe cand vom vedea arcuri facute de constructorii de pe acest forum care sa se asemene la design cu cele din pozele de mai jos? Mie mi-ar placea sa vad astfel de arcuri (bineinteles in limita a ceea ce se poate face la noi cu materialele si sculele noastre ) facute de membrii acestui forum .
Mai departe voi lasa imaginile sa vorbeasca , astept comentariile voastre cu conditia sa nu ne mutam la " divergente"