Intalnire Dumbraveni 8-10 iulie 2011
- Arthelad
- Membru al forumului
- Am un arc:da
- Construit de mine:nu
- locuiesc in::Bucuresti
- judet:Bucuresti
- Varsta:43
voi fi prezent
-
- Constructor de arcuri
- Construit de mine:da
- locuiesc in::Galati
- judet:Galati
- Varsta:24
Re: Intalnire Dumbraveni 8-10 iulie 2011
Eu ma ofer si poate facem si o mica filmare ca tutorial pentru viitorii arcasi. Sunt tare curios ce perfomante o sa aive un arc ca asta, un "bushbow" sa spun asa este o arma de vanatoare care orice om din trecut probabil stia sa o faca in caz de nevoie.
Show without showing what u know without knowing
- domide
- Constructor de arcuri
- locuiesc in::Deva H
- judet:Hunedoara
- Varsta:40
maestro wrote:Cine vrea sa si construiasca arc la intalnire ? ca sa stiu cat si cum sa fac sa procur materiale .Dupa cum am spus intrun alt topic ,voi face o demonstratie de ce inseamna sa faci un arc inaintea concursuluivoi alege o bucata de sanger aflata in in padurea apropiata ,verde binenteles, taiata proaspat dupa care uscata ultra rapid la flacara deschisa
acest arc va fi facut de fata cu totii ,testat cu cronograful ,probat si folosit de mine in concurs
Avand in vedere ca trebuie sa ma ocup de organizarea si buna desfasurare a intalnirii am nevoie de un asistent la constructia arcului ;) cine se ofera ?
Salut,
Daca vin si eu cou o "bota" din sanger de 1700mm, crezi ca putem face ceva?...
"Prietenia este incercarea prin care se masoara un om" - Oscar Wilde
[unitatea de masura este numarul acelora care iti trec pragul]
[unitatea de masura este numarul acelora care iti trec pragul]
- NIMROD
- Membru al forumului
- locuiesc in::hunedoara
- judet:hunedoara
- Varsta:41
MIRCEO ,sa vii cu ;bota ;dar nu pe jos!
(gluma) 

-
- Membru al forumului
- locuiesc in::campia turzii
Salut,Maestro cu sagetile de al cu care am tras in chei pot sa trag la Dumbraveni la concurs? 

-
- Membru al forumului
Frumoasa initiativa. Intalnirile astea sunt doar pentru arcasi "veterani" sau si incepatori? 

- morometeb
- Membru al forumului
- locuiesc in::Turda
- judet:Cluj
- Varsta:32
Daca stam stramb si ne gandim drept... s-ar putea ca intalnirile sa fie MAI ALES pentru incepatori. O spun din experienta. Poti merge la o astfel de intalnire chiar daca nu ai arc, poti schimba o vorba cu cineva fara sa fii campion national la cine stie ce proba. Din ce am priceput eu este de dorit popularizarea tirului cu arcul. Si promovarea lui in egala masura. Nu dezaprob metodele media; intalnirile astea, "cu traditie" cum spune Mitu, se doresc a fi un alt fel de metoda. Bonus vei avea sansa sa intalnesti si constructori de arcuri si sageti, nu doar arcasi de seama. Iar constructorii isi doresc munca apreciata si dusa mai departe. Asta inseamna traditie. Inseamna ca la intalnirile astea pot veni 17 curiosi, dintre care sa se cearna doi mesteri faurari de arcuri. Sau macar un campion international la trasul din pozitia culcat-rezematsupernova wrote:Frumoasa initiativa. Intalnirile astea sunt doar pentru arcasi "veterani" sau si incepatori?

Acum un an eram si eu, vorba ceea, o bucata de huma insufletita. Totul a inceput cu intalnire chiar la Dumbraveni. A fost frig, a plouat, m-am ars in gura cu gulas, n-aveam arc... Am intins pentru prima data un arc si am simtit ca mi se blocheaza muschii gatului; am crezut ca nu voi mai pune niciodata mana pe vreun arc... Ce s-o mai lungim, startul aventurii mele arcasesti parea ratat complet. Si totusi...
Si totusi atmosfera a fost nemaipomenita. Sa ma vad dintr-odata inconjurat de arcuri si sageti a fost infiorator. Un fior placut. Eram coplesit si nu-i intelegeam pe ceilalti cum pot fi atat de nonsalanti. Nu ma dumiream cum se poate sa vad in plan secund vreo patru arcuri (ale gazdei) rezemate de perete, iar in prim plan doi oameni povestind despre te miri ce actualitate (criza mondiala, condensatori de un milion de microfarazi, etc...). Calatoream inapoi in timp, in timp ce eram martorul timpului meu. Fantastic!!
Ma rog... Parerea mea e ca o astfel de intalnire nu se rateaza. Parerea mea...
A long bow and a strong bow,
And let the sky grow dark.
The nock to the cord, the shaft to the ear,
And a foreign king for a mark!
Robert E. Howard - The Song of the Bossonian Archers
http://blogmoromete.blogspot.com
And let the sky grow dark.
The nock to the cord, the shaft to the ear,
And a foreign king for a mark!
Robert E. Howard - The Song of the Bossonian Archers
http://blogmoromete.blogspot.com
- NIMROD
- Membru al forumului
MOROMETEB,foarte frumos , stima!!
eu nu am fost inca la DUMBRAVENI ,dar exact la aceasi atmosfera de bine ma asteptam!!
Oseara bunaciune sa aveti !

eu nu am fost inca la DUMBRAVENI ,dar exact la aceasi atmosfera de bine ma asteptam!!
Oseara bunaciune sa aveti !

- NIMROD
- Membru al forumului
MAESTRO ,de la ce distanta se aprinde focul de (tabara)? am in teste ceva sageti ;focoase; sa vad cum ma incadrez ptr ca va fi spectacol!! adevarat virffuri de 312 grain

- NIMROD
- Membru al forumului