Bowyer's bible

poze, linkuri, subiecte pe care nu le poti cataloga in nici un alt subiect ...
edwaits
Membru al forumului
Membru al forumului
Am un arc:da
Construit de mine:nu
locuiesc in::Timisoara
judet:Timis
Varsta:35
Re: Bowyer's bible

Post by edwaits » 03 Nov 2008, 23:09

abia de le-am rasfoit.......prima impresie e f buna [multe detalii si explicatii intr-un limbaj accesibil]
singura problema e ca trebuie facuta conversia la unitatile de masura........dar si asta se rezolva
autorii sunt americani dar sunt prezentate si tipuri de arcuri asiatice si europene...........asa cum am zis abia le-am rasfoit
Last edited by edwaits on 04 Nov 2008, 10:21, edited 1 time in total.
kazuki tomokawa

edwaits
Membru al forumului
Membru al forumului
Construit de mine:nu
locuiesc in::Timisoara
judet:Timis
Varsta:35

Post by edwaits » 04 Nov 2008, 10:21

o mina de aur ptr cei care-s pasionati de longbow
cat despre yumi............nimic din ce nu stiam deja :(
nu ma ajuta prea mult
kazuki tomokawa

akila
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by akila » 21 Nov 2008, 19:17

edwaits wrote:o mina de aur ptr cei care-s pasionati de longbow
cat despre yumi............nimic din ce nu stiam deja :(
nu ma ajuta prea mult
Ca si un sfat prietenesc.... daca deja ai oarece cunostinte in cauza, apuca-te si fa arcul.....alta solutie nu prea este sincer sa fiu....ai sa inveti pe parcurs din greseli.....poti sa citesti o mie de carti.....cand te apuci de lucru apar tot felul de lucruri neprevazute, si trebuie sa te adaptezi......cel mai bine ar fi sa te apuci de treaba.....si mai vezi tu din mers ce si cum... ;)

Andrey
Membru al forumului
Membru al forumului
Construit de mine:da

Post by Andrey » 03 Jan 2009, 23:46

Am primit si eu cartile TTBB vol 1 si 2 si mi se par foarte informative despre arcurile primitive din lemn precum si cele composite. Deasemenea ma surprinde placut miscarea catre traditional a arcasilor din America si Europa din ultimele zeci de ani . Cu sguranta voi mai construi arcuri pentru ca sentimentul de a trage cu un facut de mine este unic si fascinant.

sk8eradu
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by sk8eradu » 18 Jan 2010, 19:18

Mi-am luat si eu prima carte, si sunt uimit de volumul imens de informatii! Deabia astept sa am ocazia sa pun in practica.

Am gasit cartea foarte ieftin... m-am scos cu 22$ cu tot cu transport, si a venit coletul la posta locala (stau intr-un orasel, nu e resedinta de judet). Nici mie nu mi-a venit sa cred ce ieftin e... daca imi permiteti, voi posta si linkul. :)

sk8eradu
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by sk8eradu » 18 Jan 2010, 21:25

Ai dreptate, pe acest site se vinde varianta cu coperta subtire. Oricum, informatia din carte conteaza cel mai mult.

Pt ce interesati sa cumpere, link aici la primul volum: http://www.betterworldbooks.com/The-Tra ... 40853.aspx

Pretul este cam 18$ la fiecare volum, si transportul este 4$/carte (nu conteaza cat de mare sau mica). Sper sa va ajute!

Post Reply