Intalnire la Hunedoara 26-28 august 2011
- Arthelad
- Membru al forumului
- Am un arc:da
- Construit de mine:nu
- locuiesc in::Bucuresti
- judet:Bucuresti
- Varsta:43
nu mai vin la cluj saptamana aia si nu am cum sa ajung in zona, asadar cui merge ii urez distractie placuta si o sa urmaresc forumul sa vad cum va fi
- romeo
- Membru al forumului
- Construit de mine:da
- locuiesc in::Martinesti
- judet:Hunedoara
- Varsta:30
Re: Intalnire la Hunedoara 26-28 august 2011
Prezent 

Talentul e 10 la sută inspiraţie și 90 la sută transpirație.
-
- Constructor de arcuri
- locuiesc in::hunedoara
- judet:hunedoara
- Varsta:38
Salut . IMi pare rau Arthelead ca nu ajungi ,asta e poate alta data .
Domnilor, cazare avem in casa pe paturi supra etajate 20 de locuri .La mansarda (adica pod) 4 locuri .In sura pe fin 6 locuri . Cine vine sa doarma in interior (casa ,pod,fin ) ,ar fi bine sa isi aduca sac de dormit .Avem si noi saci de dormit si paturi ,dar poate sunt care prefera asternuturi personale .
Cine vine cu cortul ,are loc din belsug .Avem wc exterior .Cabina de dus "solar" in exterior .Apa curenta, curent . Avem chiuveta "traditionala de lemn" tot in exterior ,cu apa curenta pt igiena personala si spalatul blidelor .
Vesela avem pt vreo 35 persoane ,vom avea si vesela de unica folosinta .Cine doreste poate sa isi aduca vesela lui ,no problem , oricum devizul va fii : fiecare isi spala blidul din care a mincat ,intrucit nu avem personal suficient sa acoperim acesta problema .
.
Pretul pe zi va fi de 35 de roni de persoana . Cine vine de vineri dupamasa si sta pina duminica la amiaza are 2 zile ,cine soseste simbata si sta si duminica pina la amiaza are o zi si jumatate .( aceste precizari sunt facute pt cei care vin prima data si sa poata sa isi faca socotelile cu toate cheltuielile pt aceasta deplasare).
Si acum programul :
- echipa din Hunedoara va fi in Cioclovina de joi seara ,pt a cara proviziile si echipamentul .
- Vineri - echipa din Hunedoara monteaza tintele
- se asteapta sosirea invitatilor
- la amiaza se serveste mincare calda ,facuta la ceaun ,tocana pe costita de porc cu sos rosu
- seara mincare rece ,si pt cei care care au ajuns mai tirziu mincare calda
- intre timp :palinca,bere ,sucuri si cafea
Simbata - micul dejun
- pe la 10 inceperea concursului
- La amiaza gulas
- dupa masa partea a doua a concursului in padure .
-seara mincare rece, o tragere de noapte
Duminica - MIcul dejun
- Festivitate de premiere ,Premii : arc , sageti si o tolba ,diplome
_ cei care doresc pot vizita zidul de apareae al dacilor ,lung de vreo 2,8 km
-Plecare invitatiilor
PT cei doritori sa lucreze cu piele sa se anunte ca Florin sa stie sa aduca piele. Cei care pot saduca si ceva material lemnos pt a face citeva arcuri ,ar fi super .Cei care au lemn si vreau sa isi faca ei singuri arcul ,sa aduca lemnul ca va primii indicatii si ajutorul celorlalti membrii.Noi din pacate nu am reusit sa pregatim lemn din tim ,timpul fiind pra scurt.
Daca mai sunt ceva nelamurir ,astept intrebari .
Domnilor, cazare avem in casa pe paturi supra etajate 20 de locuri .La mansarda (adica pod) 4 locuri .In sura pe fin 6 locuri . Cine vine sa doarma in interior (casa ,pod,fin ) ,ar fi bine sa isi aduca sac de dormit .Avem si noi saci de dormit si paturi ,dar poate sunt care prefera asternuturi personale .
Cine vine cu cortul ,are loc din belsug .Avem wc exterior .Cabina de dus "solar" in exterior .Apa curenta, curent . Avem chiuveta "traditionala de lemn" tot in exterior ,cu apa curenta pt igiena personala si spalatul blidelor .
Vesela avem pt vreo 35 persoane ,vom avea si vesela de unica folosinta .Cine doreste poate sa isi aduca vesela lui ,no problem , oricum devizul va fii : fiecare isi spala blidul din care a mincat ,intrucit nu avem personal suficient sa acoperim acesta problema .

Pretul pe zi va fi de 35 de roni de persoana . Cine vine de vineri dupamasa si sta pina duminica la amiaza are 2 zile ,cine soseste simbata si sta si duminica pina la amiaza are o zi si jumatate .( aceste precizari sunt facute pt cei care vin prima data si sa poata sa isi faca socotelile cu toate cheltuielile pt aceasta deplasare).
Si acum programul :
- echipa din Hunedoara va fi in Cioclovina de joi seara ,pt a cara proviziile si echipamentul .
- Vineri - echipa din Hunedoara monteaza tintele
- se asteapta sosirea invitatilor

- la amiaza se serveste mincare calda ,facuta la ceaun ,tocana pe costita de porc cu sos rosu
- seara mincare rece ,si pt cei care care au ajuns mai tirziu mincare calda
- intre timp :palinca,bere ,sucuri si cafea
Simbata - micul dejun
- pe la 10 inceperea concursului
- La amiaza gulas
- dupa masa partea a doua a concursului in padure .
-seara mincare rece, o tragere de noapte
Duminica - MIcul dejun
- Festivitate de premiere ,Premii : arc , sageti si o tolba ,diplome
_ cei care doresc pot vizita zidul de apareae al dacilor ,lung de vreo 2,8 km
-Plecare invitatiilor

PT cei doritori sa lucreze cu piele sa se anunte ca Florin sa stie sa aduca piele. Cei care pot saduca si ceva material lemnos pt a face citeva arcuri ,ar fi super .Cei care au lemn si vreau sa isi faca ei singuri arcul ,sa aduca lemnul ca va primii indicatii si ajutorul celorlalti membrii.Noi din pacate nu am reusit sa pregatim lemn din tim ,timpul fiind pra scurt.
Daca mai sunt ceva nelamurir ,astept intrebari .
SANATATE MAXIMA SI SA NE VEDEM CU BINE
http://asociatiaordinularcasilorhunedoa ... venit.html
http://asociatiaordinularcasilorhunedoa ... venit.html
- cristiopris
- Constructor de arcuri
- locuiesc in::cluj napoca
- judet:cluj
- Varsta:38
Salut,
Vin si eu de vineri (cu cortul).Nu stiu insa daca mai vin cu alti arcasi de la Cluj, cu masina sau vin cu autobusul.Dau un semn daca am noutati!
Numai bine,
Cristian
Vin si eu de vineri (cu cortul).Nu stiu insa daca mai vin cu alti arcasi de la Cluj, cu masina sau vin cu autobusul.Dau un semn daca am noutati!
Numai bine,
Cristian
- tiktak
- Membru al forumului
- locuiesc in::Alba Iulia
- judet:Alba
- Varsta:20
Dar mai oameni buni, voi VIN nu beti? ca pana acum tot ce am citit este bere si palinca, dar, vin , ioc?
Lăudată fie truda care caleşte.
- NIMROD
- Membru al forumului
- Varsta:41
te asteptam cu date noi ;)
- NIMROD
- Membru al forumului
Salut BELA ,mai vine din DEVA -MARIN VICTOR 1 cred ;)
- tiktak
- Membru al forumului
- locuiesc in::Alba Iulia
- judet:Alba
- Varsta:20
Eh de parca nu ati mai vazut copii care sa bea,si, la cat sunt eu e nevoie de ceva sa vad dublu, si oricum eu am masuri,bune.
Si despre bere si gulas nu stiam ca sunt "specifice" arcasilor, dar e interesant
Si despre bere si gulas nu stiam ca sunt "specifice" arcasilor, dar e interesant
Lăudată fie truda care caleşte.
- AlinAndreica
- Membru al forumului
- locuiesc in::Cluj-Napoca
- judet:Cluj
- Varsta:39
Salut ! Sunt Alin din Cluj. Abia azi i-am cunoscut pe baietii de la Clubul Napoca si vreau sa-mi anunt si eu prezenta la intalnirea de la Hunedoara.Din discutia telefonica cu Bela am inteles ca inca nu e tarziu... Voi veni singur vineri dupamasa.Sunt cu masina,deci daca cineva din zona are nevoie de transport...cu mare placere.Tel. meu 0730620545.P.S Imi aduc cort,sac si tot ce trebuie.
- NIMROD
- Membru al forumului
fi bine venit AVENUE ne ai dat o veste buna ;)