Cluburi de tir cu arcul in Romania

poze, linkuri, subiecte pe care nu le poti cataloga in nici un alt subiect ...
Post Reply
unmicdrac
Membru al forumului
Membru al forumului
Cluburi de tir cu arcul in Romania

Post by unmicdrac » 04 Nov 2009, 16:40

Desi banuiesc ca mare parte dintre membrii acestui forum nu sunt afiliati unui club de tir cu arcul, sunt sigur ca exista destul de multi care ar dori sa se inscrie intr-un astfel de club si nu cunosc datele de contact. Exista aceasta lista http://dev.dweb.ro/frta/cluburi.php dar nu stiu cat de actuala este.

De aceea am marea rugaminte ca oricine are cunostinta de un club care nu este listat acolo sau este membru al unuia dintre acele cluburi sa ne confirme/infirme datele acelea de contact, eventual sa furnizeze niste date corecte, acolo unde este cazul.

Multumesc anticipat tuturor pentru efort.

akila
Membru al forumului
Membru al forumului

Re: Cluburi de tir cu arcul in Romania

Post by akila » 08 Nov 2009, 13:34

Salut..pai cel mai simplu ar fi ca cel care e direct interesat sa vina aici si sa intrebe ce si cum.....pentru cei care sunt din Iasi de ex....cine e interesat sa vina la club, sa zica, si o sa-l ajutam cu informatii..acuma s-a intrat deja la sala...acelasi lucru cred ca e valabil pentru toti....mai in toate orasele unde sunt cluburi de tir cu arcul, sunt sportivi legitimati, care sunt si membri aici pe forum...asa ca cine doreste sa afle info. sa intrebe, si noi o sa-i ajutam cu detalii privind locatia poligonului, a salii, etc...

rex_thrax
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by rex_thrax » 10 Nov 2009, 03:10

As dori sa stiu daca se mai intampla ceva in Timisoara. Am trimis un mail pe adresa postata in dreptul clubului CS Banato dar nu am primit nici un raspuns. Si...daca stie cineva, se trage pe undeva iarna prin Timisoara? Cotizez, evident :d

unmicdrac
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by unmicdrac » 10 Nov 2009, 12:06

Akila, ideea era sa existe ceva centralizat si oricine sa isi ia informatia respectiva cand are nevoie. Asa de fiecare data cand cineva doreste sa stie de un club intr-o localitate trebuie sa deschida un nou topic? Nu-mi spune ca oamenii folosesc functia de cautare, stim amandoi prea bine ca nu e asa.

Post Reply