Amatori de tir cu arcul in oltenia ?
-
- Membru al forumului
Am vazut ca regiunile istorice sunt relativ bine reprezentate pe forum , si exista tragatori cam peste tot si in Transilvania si la Bucuresti si la Moldova , mai putin in Oltenia . Asa ca vin si intreb : exista ceva amatori de tir cu arcul in oltenia ? (in afara de Edi si Scorillo )
-
- Membru al forumului
Re: Amatori de tir cu arcul in oltenia ?
mai este un amator in craiova, dar recunosc ca este ceva vreme de cand n-am mai tras. Am un arc de 40 lbs si 5-6 sageti. Ultima data am tras mai serios acum vreo 3 ani in Germania in niste baloti de paie
. Mai este cineva in Craiova ma intreb care sa practice acest sport ca amator. Tel meu pe PM. Mihai. Va salut respectuos.

-
- Membru al forumului
Se mai gasesc cativa , ai mesaj privat .... sper sa mai gasim si alti amatori sa incercam sa dezvoltam comunitatea de arcasi in acasta zona .
-
- Membru al forumului
salut...mie mi se pare super ciudat urmatoarea chestie...forumul asta are deja peste o mie de membri, si daca stai sa te gandesti bine, in diferite zone din tara abia daca se intalnesc cativa oameni sa traga...sau sa fie inscrisi la vreun club....membri astia de care zic eu ca-s pe forum , 90% cred ca au si arcuri....mi se pare ciudat.....si e mare pacat.... 

-
- Membru al forumului
- Am un arc:da
- Construit de mine:da
- locuiesc in::tgmures
- judet:mures
- Varsta:34
nu e chiar asa Cipri, din membrii astia sunt mai putin de 50% care au arcuri, din care poate 30% trag din cand in cand. foarte multe conturi sunt pt ca altfel nu poti vedea contentul forumului, si sunt multi care doar au intrat sa citeasca cate ceva si gata. tre sa te uiti la cati posteaz din acesti 1000. in general nr userilor logati e de 10-20... comparand cu 1000... e ciudat ca de ex in mures sunt undeva la 10 membrii inscrisi (din 1000 in toata tara) din care cred ca toti au arc dar trag cel putin 1-2 /luna poate 5 din care posteaza pe forum 2 (poate 3). desi privit altfel cazul asta e unu bun, la 100 de useri ar fi 900-1000 cu arcuri 500 care sa traga "frecvent" si 200-300 sa poasteze... dar un e chiar asa :D
-
- Membru al forumului
Mda...acuma sincer nu am stat sa vad cati au arcuri din cei 1000.....la un moment dat am si pierdut sirul membrilor, ca au tot inceput sa se logheze,,,,iti dai seama...nu mai stau chiar la toti sa va ce si cum....dar asa mai arunc cate o privire din cand in cand....sunt destul de multi care au arc....dar cum ai zis si tu...trag doar 1,2/luna...cunosc caz si in iasi...un tip care chiar si-a mai facut si singur arcuri.....dar nici nu cred ca e membru pe forum...iar de iesit sa traga...habar n-am cand iese...l-am invitat de cateva ori sa vina la club...nimic...dar nah...e chiar pacat.....daca s-ar schimba si legislatia asta odata, poate lumea s-ar indrepta mai usor spre sportul asta,...sunt multi oameni, care cand aud ca trebuie sa mergi la politie, etc...se lasa pagubasi....asta e.....
-
- Membru al forumului
De acord cu tot ce s-a spus pana acum ... si cu toate astea revenind , zona Olteniei este cel mai slab reprezentata pe acest forum comparativ cu celelalte regiuni ale tarii... oare oltenii nu trag cu arcul ? Eu cred ca nu le-a deschis inca nimeni ochii pana acum la multi dintre potentialii arcasi care poate ar vrea dar trebuie sa le arate cineva ce inseamna tirul cu arcul ...
Eu am sa incerc sa atrag in jurul meu un grup de arcasi si sa organizam trageri si iesiri periodice (cand vremea ne va permite ) sa punem impresii si fotografii pe forum , incercarea moarte n-are si speranta moare ultima .
Eu am sa incerc sa atrag in jurul meu un grup de arcasi si sa organizam trageri si iesiri periodice (cand vremea ne va permite ) sa punem impresii si fotografii pe forum , incercarea moarte n-are si speranta moare ultima .
-
- Membru al forumului
Mitu ca bine zici... si subscriu la ce a zis Florin....bafta multa Sharpshooter.... ;) ....
-
- Membru al forumului
daca este vorba sa ne intalnim sa tragem cu arcul de ce nu
. Eu recunosc ca nu am mai tras de mult cu arcul dar in ultima vreme am fost foarte ocupat(mi-am facut o casa}si in plus de asta efectiv nu am mai gasit nici un pasionat de tir cu arcul in Craiova. Ma bucur foarte mult ca am descoperit acest site, o sa tin aproape. Bafta

-
- Membru al forumului
Ne vom intalni din pacate probabil mai spre primavara , am tot ce-mi trebuie , aduc eu tinta , si vom trege toti la o singura tinta , am gasit si locatia si mai este un impatimit dispus sa traga cu noi deci momentan echipa din Craiova numara 3 persoane daca vrei sa te alaturi .
Caut locatie (poate ma ajuti ca inteleg ca ai construit casa deci ai curte ,teren) unde sa amplasez un poligon permanent , am o tinta mare si plasa de protectie ce as vrea sa ramana la acest poligon .
Tinem legatura
Caut locatie (poate ma ajuti ca inteleg ca ai construit casa deci ai curte ,teren) unde sa amplasez un poligon permanent , am o tinta mare si plasa de protectie ce as vrea sa ramana la acest poligon .
Tinem legatura