Tir cu arcul iarna
-
- Membru al forumului
Salutare tuturor,desi nu sunt chiar incepator,intrebarea asta o postez la "Intrebarile incepatorului" pentru ca despre treaba asta chiar nu stiu nimica.Iarna daca vreau sa ies cu arcu sa trag cateva sageti si afara sunt sa zicem vro 5-10 grade cu minus,cum ar trebui sa protezej arcul fata de ger?.....si inainte sa incep sa trag cum trebuie sa procedez ca sa-l acomodez cu temperatura?....mentionez ca arcul este laminatul din frasin fag si bambus-takedown.
-
- Membru al forumului
Re: Tir cu arcul iarna
Tot maine ies si eu la tras pe conditii vitrege
.....si din cauza asta ma interesa in mod deosebit
,dar vom trai si vom vedea.Oricum ce credeti daca inainte sa trag cu el il las afara in frig cam 20 de min?

-
- Membru al forumului
Re: Tir cu arcul iarna
Ieri am scos arcul afara la tara la un prieten si termometrul arata -13 grade,iar cand am incercat sa pun coarda pe el a inceput sa crape lacul(bowgrip 100 pe post de finish)...si am zis ca nu are rost sa-l testez ca poate se delamineaza,in chim am tras cu un self pe geru de afara si nu am avut probleme.Dupa ce am bagat laminatul in casa si l-am lasat sa se acomodeze cu temperatura am pus coarda dinou pe el si am tras fara ce-am mai mica problema.Concluziile sunt mai multe.....astept pareri