longbow laminat
-
- Membru al forumului
admin edit: Autorul acestui mesaj a cerut categoric stergerea lui. Pentru pastrarea cursivitatii, in unele cazuri am ales sa “traduc” in loc sa sterg. In cazul de fata autorul isi prezinta arcul.
- florinarnaut
- Constructor de arcuri
- Am un arc:da
- Construit de mine:da
- locuiesc in::Brasov
Re: longbow laminat
SALUT!
Pacat ca un asa arc ...construit dupa metode cit decit originale ca tehnica ...nu poate fi vizualizat in cel mai mic detaliu!
Nu te supara! Dar nu se vede mare lucru in pozele postate...fa ceva cu camera foto...
Orcum , sa ai in in casa un arc de 15 kg/f e folositor, poti arata,poti explica,fara ..emotii!
Pacat ca un asa arc ...construit dupa metode cit decit originale ca tehnica ...nu poate fi vizualizat in cel mai mic detaliu!
Nu te supara! Dar nu se vede mare lucru in pozele postate...fa ceva cu camera foto...
Orcum , sa ai in in casa un arc de 15 kg/f e folositor, poti arata,poti explica,fara ..emotii!
"Traieste de parca n-ar muri niciodata, si apoi moare fara sa fi trait"
- Dalai Lama -
- Dalai Lama -
- florinarnaut
- Constructor de arcuri
- locuiesc in::Brasov
(CONSTRUCTIV VORBIND) EH! lasa sa vedem noi membrii ce e deosebit !... Daca as vrea sa fac un arc ca al tau, ca ultimul , sa-l copiez , nu sint prea multe detalii, esti priceput se vede, dar pentru "furat" nu lasi nimic? Eu sint un mare hotmaestro wrote:@ florinarnaut ; am facut pozele in casa la lumina blitului si plus ca la tipul acesta de arc nu prea ai ce vedea deosebit .

Cum crezi , dar citeva date legate de constructie sint bine venite ,....
"Traieste de parca n-ar muri niciodata, si apoi moare fara sa fi trait"
- Dalai Lama -
- Dalai Lama -
- TheWOLF26
- Membru al forumului
- locuiesc in::targu mures
- judet:mures
- Varsta:17
foarte fain arcul si as vrea sa vad mai multe tot asa