o rugaminte

Daca esti la primul arc, intreaba aici....
Post Reply
deniss61
Membru al forumului
Membru al forumului
o rugaminte

Post by deniss61 » 15 Oct 2010, 11:18

Buna ziua ...am o rugaminte si 2 intrebari...de cateva zile am inceput sa trag cu arcu...lucrez in domeniul sportului si avem o sala de tir...arcul cu care trag este unul recurve cu sistem de ochire...

acu vin intrebarile:
1. as vrea sa imi iau unul personal...dar nu stiu dimensiunile...eu am 1.82....dimensiunea bratului 73.cm...exista vre-un criteriu?...cum sa il aleg...probabil ca sunteti saturati de aceasta intrebare

2. am probleme la tras ....trag de la 10 m...momentan...si sunt autodidact...inca nu am pe cineva sa ma invete...problema e..ca folosesc sistemul de ochire si nu reusesc sa il reglez....trag stramb..sau nu stiu sa ochesc...daca ochesc mijlocul tintei trag sub ea...pe rosu....ca sa trag in mijloc trebuie sa ochesc sus....pe banda rosie....nu e reglat sistemul de ochire?...

va multumesc

edwaits
Membru al forumului
Membru al forumului
Am un arc:da
Construit de mine:nu
locuiesc in::Timisoara
judet:Timis
Varsta:35

Re: o rugaminte

Post by edwaits » 16 Oct 2010, 10:17

la intrebarea 2 iti raspund eu: tragi prea de aproape.referitor la ce arc sa-ti iei, principalul criteriu este ce model iti place,intinderea maxima a arcului fiind al doilea.
kazuki tomokawa

florinarnaut
Constructor de arcuri
Constructor de arcuri
Am un arc:da
Construit de mine:da
locuiesc in::Brasov

Post by florinarnaut » 16 Oct 2010, 23:08

deniss61 wrote:Buna ziua ...de cateva zile am inceput sa trag cu arcu...l
Poti sa tragi cu or ce tip de arc....fara sa intelegi nimic..
Sint necesare un minim de cunostinte pt asta...legat de arc...sageata....atitudine ...etc.

Lumea zice : mergi intr-o sala , si vazi ce tip de arc ti se potriveste...eu zic ca nu e maximum, dar, asa se procedeaza de cele mai multe ori,..e un prim pas, si poti afla multe lucruri...

Raspunsul la intrebari va veni dupa ce vei dedica acestei activitati mai mult timp... :)

Numai bine!
"Traieste de parca n-ar muri niciodata, si apoi moare fara sa fi trait"
- Dalai Lama -

deniss61
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by deniss61 » 18 Oct 2010, 09:37

va multumesc mult...am sa tin cont de sfaturi...daca mai am nelamuriri...pot apela la bunavointa dumneavoastra?

virgiliudv
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by virgiliudv » 18 Oct 2010, 13:07

pentru inceput,iti recomand un recurve-olimpic de 30lbs la 70".producatorul si modelul,trebuie sa ii stabilesti in functie de preferinte si de buget.cauta pe http://www.thearcheryshop.ro si vezi ce iti convine.daca dai telefon.cu CARL te poti sfatui(numai in engleza).
mult noroc si bine ai venit in "club"
virgiliu

deniss61
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by deniss61 » 18 Oct 2010, 14:52

va multumesc mult pentru sfaturi....am mers deja la sala si ma inteleg bine cu un sebastiene flute optima...68-20 lbs..dar deja e slabut....:)..si mai puternice nu avem la sala...doar unu de la kap..dar este arcul personal al unui membru si nu ne putem atinge...am sa sun la carl sa intreb.....

inca o data multumesc mult pentru sfaturi

Post Reply