Un incepator

Materiale si tehnica folosite pentru a construi un arc....

Post Reply
Wolf
Membru al forumului
Membru al forumului
Un incepator

Post by Wolf » 07 Dec 2007, 00:01

Salut!...Ma numesc Dani sunt din Calarasi si am doar 17 ani.De mic ma pasioneaza armele medievale si in special arcurile si mam gandit ca dak tot imi place, sa ma pun sami confectionez si io unul!!!Am tot cautat pe la biblioteci si pe google un ghid ceva sa ma indrume sa fac aceasta arma minunata si nam gasit nimik pana cand am dat de acest forum si am vazut ce minunatii ati creat ,felicitari la toti.Mam documentat de la Florin Filipas si sunt hotarat sami fac primul meu arc ,adik un long bow. Va rog frumos sami scrieti si sami dati sfaturi cas doar la inceput.Contactati-ma la id de mess Danutz_90_06.Va multumesc!!!

akila
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by akila » 07 Dec 2007, 13:57

Pai cel mai bine ar fi sa gasesti lemn intai, si pe urma sa intrebi aici pe forum unde nu te descurci, si o sa incercam sa te ajutam cat mai bine...cu ocazia asta mai invata si alttii...spor la treaba ...si nu ezita sa intrebi ce nu stii..numai bine

Wolf
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by Wolf » 17 Dec 2007, 12:41

Am cautat in tot orasul cred ca in fiecare coltisor am luat-o si pe varianta orasului si tot n-am gasit pe la nici un atelier de tamplarie un lemn de stejar,apoi mi-a zis un nene ca gasesc sigur la firma Stejarul unii care fac mobila numa din stejar ca acolo gasesc sigur .Cand am ajuns acolo aveau curtea plina cu lemn de stejar am vb cu un nene acolo sa cumpar ce-mi trebuia la care el imi zice ca nu are ...m-am suparat rau in ziua aia ca am dat si vreo 600 de mii numa pe taxiu .Care vreti sa ma ajutati contactati-ma pe mail.!

cristi
Membru al forumului
Membru al forumului

lemn

Post by cristi » 19 Dec 2007, 15:25

Vad ca esti din Calarasi, eu cel putin nu prea am cum sa te ajut de aici din Timisoara, dar macar pot sa te incurajez, si eu am strabatut Timisoara dintr-un capat intr-altul bineinteles cu taxi si dupa cum zici imi dau seama ca ai observat ca nu sunt tocmai ieftini. Dar ... pana la urma am gasit ca nu m-am dat batut, si nu imi pare rau deloc de banii ce i-am dat nici pe taxi nici pe lemn, am invatat destul de multe din afacerea asta, si am gasit lemn chiar foarte fain cu fibra dreapta. Eu nu am gasit altfel decat intreband oameni, taximetristi oameni de la lemnarii, si uite asa din vorba in vorba am ajuns pana la urma la destinatie.

Iti urez succes si sa gasesti lemn si si sa-ti faci un arc misto.

Post Reply