Longbow laminat bambus
- rotariu nicolae
- Constructor de arcuri
- Am un arc:da
- Construit de mine:da
- locuiesc in::dumbraveni sibiu
salut! am facut in iarna asta un longbow laminat din trei fisii de bambus ,are 182cm lungime ,apr. 55lbs forta nu am apucat sa-l testez dupa ultimile retusuri dar cred ca merge bine!
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
- Constructor de arcuri
- locuiesc in::Galati
- judet:Galati
- Varsta:24
Re: Longbow laminat bambus
Foarte fain Nicule cred ca o se bucure foarte mult cineva! As fi vrut sa vad mai de aproape arcu dar la prima intalnire sper sa apuc
.
Cat despre ce zice Mitu are dreptate arcurile care lucreaza din maner au tendinta sa aiva handshock, dar au avantajul ca se pot intinde mai mult decat unu care nu se indoaie din maner. Modelul asta de tiller e avantajos pt un arc scurt 140-150cm arcul lucrand tot va putea fi intins si 28" zic eu.

Cat despre ce zice Mitu are dreptate arcurile care lucreaza din maner au tendinta sa aiva handshock, dar au avantajul ca se pot intinde mai mult decat unu care nu se indoaie din maner. Modelul asta de tiller e avantajos pt un arc scurt 140-150cm arcul lucrand tot va putea fi intins si 28" zic eu.
Show without showing what u know without knowing
- basty
- Membru al forumului
- locuiesc in::Berzovia
- judet:CarasSeverin
- Varsta:20
- rotariu nicolae
- Constructor de arcuri
- locuiesc in::dumbraveni sibiu
dupa ajustari si subtiere la capete nu mai are asa hand sok .este foatte greu sa faci un arc complet din bambus ,se comporta diferit fata de alte esente de lemn, parerea mea ca cel mai bine seamana cu bambusul ca si comportament lemnul de corn ,cei care au construit arcuri din corn pot confirma cred eu!
-
- Membru al forumului
- Construit de mine:nu
- locuiesc in::galati
- judet:galati
- Varsta:36
felicitari pentru realizzare
cu siguranta este un arc bun

- anasazzy
- Constructor de arcuri
- locuiesc in::bucuresti
- judet:----
- Varsta:43
ceva frumos si puternic dar cum zicea si mitu. treimea centrala a bratelor nu se indoaie destul si in timp [adica ceva mai mult de un an
]vor aparea probleme in zona minerului care vor ruina arcul.

in încercarea de aşi prelungi viata uni oameni uită sa o trăiască