cateva sageti facute de mine

Munca mea...
Post Reply
Greenarrow
Membru al forumului
Membru al forumului
cateva sageti facute de mine

Post by Greenarrow » 28 Feb 2008, 00:03

Salut la toata lumea.Vreau sa va arat cateva sageti fcaute de mine din lemn de rasinoasa de 10mm si lamn de fag de 8mm.Betele le-am cumparat din Hornbach..un fel de prctiker.Ca pene am folosit de curcan din aripi si din coada:D, iar pt vrafuri urmeaza sa fac rost:P
Image Image Image Image Image.Cam astea ar fi cateva sageti. O sa mai pun si alte poze cu sagetile care urmeaza sa le termin.

Greenarrow
Membru al forumului
Membru al forumului

Re: cateva sageti facute de mine

Post by Greenarrow » 28 Feb 2008, 00:38

O sa pun aici si nishte poze cu o sageata cu varful facut dintr-un ciob de sticla:D. Image Image Image

akila
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by akila » 28 Feb 2008, 16:29

Faine sagetile imi place cum ai prins penele arata foarte bine...ca sa-i raspund lui Osmiu.. cu o sageata de aia cu varf de sticla ai putea lejer sa dobori un iepure de ex... :lol: ...numai ca fiind interzisa vanatoarea cu arcul la noi..probabil ca o sa o tii doar de decor....e pacat de munca depusa..

Greenarrow
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by Greenarrow » 28 Feb 2008, 21:17

Multumesc pt aprecieri.Am sa mai pun aici nishte poze cu 2 sageti mai vechi de-ale mele cu varf din corm de cerb.Varfurile astea le-am facut acum vro 3 ani....bine nici sagetile nu-mi ieseau prea reusite atunci,dar neavand ce face cu o bucata dintr-un corn de cerb, data de un amic, m-am apucat sa tai si sa slefuiesc pana am obtinut 3 varfuri.Unul din vrfuri l-am pierdut pe un camp la tara si am mai ramas cu 2 :D.
Image Image Image.

Post Reply