Pentru cine e din bucuresti

poze, linkuri, subiecte pe care nu le poti cataloga in nici un alt subiect ...
Post Reply
Lexstian
Membru al forumului
Membru al forumului
Pentru cine e din bucuresti

Post by Lexstian » 10 Jun 2008, 01:52

Credeti ca ne putem intilni? Undeva ?
Astept propuneri.
Va multumesc

gabriel
Membru al forumului
Membru al forumului

Re: Pentru cine e din bucuresti

Post by gabriel » 10 Jun 2008, 05:12

Eu zic ca se poate,ar fi bine prin Tineretului... Ce ziceti...intr-o sambata-duminica...?

Greenarrow
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by Greenarrow » 10 Jun 2008, 14:40

Salutare,si eu sunt din Bucuresti si stau foarte aproape de Tineretului...am mai fost odata cu Torlek acolo si am pierdut nishte sageti prin iarba,deci o sa fie cam nasoala partea asta.Ar fi de preferat un teren viran unde nu prea e iarba.

cristian_iepure
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by cristian_iepure » 10 Jun 2008, 15:36

politehnica?

anasazzy
Constructor de arcuri
Constructor de arcuri
Am un arc:da
Construit de mine:da
locuiesc in::bucuresti
judet:----
Varsta:43

Post by anasazzy » 10 Jun 2008, 21:47

ma bag si eu :mrgreen: :lol: ,torlec ce mai face terenul ala pe care trageai tu? mai te duci acolo? ......... marian
in încercarea de aşi prelungi viata uni oameni uită sa o trăiască

Greenarrow
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by Greenarrow » 11 Jun 2008, 00:05

La mine e putin nasol ca vine bacul,dar adac va srangeti intr-o sambata sau duminica,ma bag si eu

cristian_iepure
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by cristian_iepure » 11 Jun 2008, 04:54

pai eu zic sa facem o lista cu telefoanele celor din bucuresti, aici pe forum cu nume complete, daca sun pe fix sa nu fiu nevoit sa cer cu torlek, de exemplu, si in weekend ne stringem si bagam mare. eu unul am un logan si putem sa inghesuim vreo 5 insi si arcurile si mergem unde vreti voi. pe la Corbeanca pe linga padure ar mai merge, dar nu stiu cit ar mai fi iarba de mare, eu am tras in politehnica spre un deal, e foarte misto ca nu fugi dupa sageti, dar am lasat de vreo 2 ori arcul jos ca trecea masina politiei din campus :). Daca ideea cu lista publica cu numere si nr de telefon nu pica bine si vreti sa schimbam numerele pe privat, spuneti.

Greenarrow
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by Greenarrow » 13 Jun 2008, 00:02

Mai mult ca sigur ca la orele astea si eu sunt liber si pot veni...acum mai ramane locatia... :?:

Greenarrow
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by Greenarrow » 14 Jun 2008, 17:30

salutare, am vorbit cu Torlek in legatura cu sedinta de tras si s-ar parea ca maine dupa ora 2:30 exista posibilitatea sa mergem printr-un parc sa tragem cateva sageti....si ma rugar pe mine sa mai intreb pe forum cine mai doreste sa mearga si eventual poate si nishte sugestii de locatie; eu am mai fost prin Tineretului dar ultima oara mai mult am cautat sagetile pe sub iarba,deci ar fi de preferat un loc unde e mai mult pamant.

Lexstian
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by Lexstian » 14 Jun 2008, 21:13

Perfect suntem multii ai sa stabilim unde ne intilnim ca de acolo iau eu pe toata lumea si mergem la padure sau unde ziceti ca e bine.Eu am fost azi la padure si am tras intr-un ciot de copac e frumos da totusi singur de nebun cu arcu la padure.Eu zic sa stabilim o data in primul rind si apoi locu, eu propun data de 28 luna in curs, voi stabiliti locu, sau alta data daca nu poate cineva.ASTEPT.

Post Reply