Siedze na tej stronce od jakichs czterech miesiecy, to cos tam juz wiem. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo mialem dosc bez wiecznych problemow z wyplatami. Lobby jest naprawde spore — gdzies kolo 3500 automatow, choc i tak grywam glownie na kilku. Pragmatic Play, Play'n GO i NetEnt maja tam najwiecej swojego, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.
Na start w Fiery Play daja 100% do 2000 zl i do tego 100 free spinow, rozlozonych na trzy dni. Warunek obrotu to x30, czyli standardowo, nic rewelacyjnego, ale czytajcie regulamin — limit stawki podczas obrotu jest ograniczony o czym nikt nie krzyczy. Widzialem tez bonus bez wplaty, chyba 25 darmowych obrotow, bodajze na jakis czas. Biezace oferty widac na https://neptunefcn.bimaltapader.com/fiery-play-kody-krok-po-kroku-rejestracja-konta przed zalozeniem konta.
Cala rejestracja to doslownie chwila, min. depozyt zaczyna sie od 40 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, wyplaty robilem pare razy — dwa razy poszlo w kilka godzin, jeden raz przeciagnelo sie do dwa dni, przez KYC. Bitcoin tez obsluguja choc sam nie probowalem.
Wieczorami siedze glownie na zywo — stoly od Evolution, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time leci non stop, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Ruletka i blackjack tez stoja otworem.
Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie i szczerze — nie brakuje mi jej, chociaz na LTE w tramwaju live czasem przycina. Licencja jest curacaowska, czyli standard w tej branzy — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Support Fiery Play odpisuje po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. To co mi najbardziej przeszkadza to te powiadomienia mailowe — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.
fiery play
Forum rules
Va rugam sa postati mesaje decente si pe cat posibil la obiect. Mesajele cosiderate nepotrivite se vor sterge, iar IP-urile de pe care au fost scrise banate.
Va rugam sa postati mesaje decente si pe cat posibil la obiect. Mesajele cosiderate nepotrivite se vor sterge, iar IP-urile de pe care au fost scrise banate.