Arcas in perioada lui Stefan.

poze, linkuri, subiecte pe care nu le poti cataloga in nici un alt subiect ...
Post Reply
akila
Membru al forumului
Membru al forumului
Arcas in perioada lui Stefan.

Post by akila » 30 Jun 2009, 17:39

Salutare....caut de cateva zile pe net, ceva informatii despre cum aratau arcasii din vremea lui Stefan cel Mare....din pacate nu am gasit nimic.....am batut pe google tot felul... am incercat si pe la muzee sa gasesc ceva...nimic...nu pot sa cred ca nu exista niste poze cu soldati din perioada aia....arcasi, sau ce-or mai fi ei....rugamintea mea este...daca ati gasit voi ceva poze, sau informatii, nu stiu...orice...sa le postati aici....multumesc...
Last edited by akila on 01 Jul 2009, 00:29, edited 1 time in total.

------
Membru al forumului
Membru al forumului

Re: Arcas in perioada lui Stefan.

Post by ------ » 30 Jun 2009, 18:19

admin edit: Autorul acestui mesaj cerut categoric stergerea lui. Pentru pastrarea cursivitatii in unele cazuri am ales sa “traduc” in loc sa sterg. In cazul de fata este vorba despre doua link-uri

http://www.historyarts.ro/
http://art-historia.blogspot.com/

dady
Membru al forumului
Membru al forumului
Am un arc:da
Construit de mine:da
locuiesc in::tgmures
judet:mures
Varsta:34

Post by dady » 30 Jun 2009, 18:58

nu pot sa cred ca nu exista niste poze cu soldati din perioada aia
faza era ca nu aveau cablu usb, aveau ceva aparate la 2MP parca din ce am citit prin anale, dar nu puteau salva pozele. cei ce au facut sapaturi in locurile unde au fost marile batalii au gasit ceva memorystick-uri dar nu-s compatibile cu sistemele noastre de operare, pina se gaseste un sistem compatibil ne putem imagina, oricum presupun ca e ceva de genu la pozele din headerul forumului doar cu mai multe culori;) sory for offtopic. rog moderatorii sa stearga mesajul daca considera ca am exagerat :-ss

akila
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by akila » 30 Jun 2009, 21:49

dady wrote:
faza era ca nu aveau cablu usb, aveau ceva aparate la 2MP parca din ce am citit prin anale, dar nu puteau salva pozele. cei ce au facut sapaturi in locurile unde au fost marile batalii au gasit ceva memorystick-uri dar nu-s compatibile cu sistemele noastre de operare, pina se gaseste un sistem compatibil ne putem imagina, oricum presupun ca e ceva de genu la pozele din headerul forumului doar cu mai multe culori;) sory for offtopic. rog moderatorii sa stearga mesajul daca considera ca am exagerat :-ss
:-w ...bine bine...ne intalnim noi.... :d ....ma refeream la picturi...dar totusi ar fi putut poporu roman sa readuca la viata niste costume din perioada aia, sau chiar niste persoane sa le imbrace si sa faca niste poze....asa ar fi fost civilizat...pe la alte popoare am vazut ca se poarta...dar la cum ne respectam noi istoria....asta e..

Mugurbb
Membru al forumului
Membru al forumului
Am un arc:da
Construit de mine:nu
locuiesc in::Cluj-Napoca
judet:Cluj
Varsta:37

Post by Mugurbb » 30 Jun 2009, 22:51

dady wrote:

SPUSE MODERATORUL

N-am mai =)) asa bine de citeva zile. Scuze de offtopic.
Silence is golden and Duct Tape is silver.

Post Reply