salutare

Membrii forumului...
Post Reply
petru
Membru al forumului
Membru al forumului
salutare

Post by petru » 22 Mar 2008, 23:25

Eu sunt Petru, am 28 de ani si sunt din Bucuresti. Mi-am luat de curand un arc traditional tatar si sper sa cunosc pe cineva cu care sa trag undeva pe langa oras sau poate gasim chiar un loc in oras. Mi-ar placea sa trag des, sa devina o activitate curenta ca nu-mi place sa-l stiu in husa.
Imi place initiativa pentru 1 mai si poate ajung si eu. Tot legat de intalniri, as putea sa va propun 2 locuri pentru la vara: sunt 2 plaje salbatice mari la Corbu si la Vadu unde cred ca s-ar putea trage in liniste.

Greenarrow
Membru al forumului
Membru al forumului

Re: salutare

Post by Greenarrow » 23 Mar 2008, 00:01

Salut,si eu tot din Bucuresti sunt si nu am arc cumparat,(e o tentativa :lol:)e facut de mine....e ceva gen arc amerindian si eu de obicei ma mai duc in Tineretului in spate la Palatul Copiilor.Pana acum nu s-a luat nime de mine...ma refer la politia comunitara.Cred ca ma voi duce si maine sa trag.

akila
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by akila » 23 Mar 2008, 00:04

SALUT PETRU...BINE AI VENIT.....suna fain propunerea ta cu locurile alea salbatice..numai sa existe o posibilitate de cazare cumva sau macar ceva conditii minime, ca de dormit eu pot sa dorm si in masina..dar in rest e mai complicat ..intelegeti voi....o toaleta ceva.. :lol:

Neacsu Ionut
Constructor de arcuri
Constructor de arcuri
Am un arc:da
Construit de mine:da
locuiesc in::Constanta
judet:Constanta
Varsta:17

Post by Neacsu Ionut » 23 Mar 2008, 01:01

Salut,Petru
Plajele alea sunt cu adevarat faine,stiu zona,e foarte frumos acolo.Vara mai vin turisti cu cortul,dar in general zona e pustie,deci libera pt tir cu arcul.Eu sunt din Constanta si poate ne intalnim mai multi acolo,merita!

Despre cazare nu stiu dar m-as putea interesa(sunt cam ocupat cu scoala deh cls8) o sa incerc sa ma documentez si va spun si voua.

petru
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by petru » 27 Mar 2008, 13:52

de azi avem un nou arcas printre noi - prietena mea si ucenicul meu armurier, Valentina. acum are si ea arc.

p.s.: va salut!
Valentina

gabriel
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by gabriel » 28 Mar 2008, 09:09

tribunmarcus wrote:daca va puteti dplasa va invit in primul week end liber la mine la tara sa tragem in lege. ma rog asa vine vorba nu asupra legii.
Imi place jocul de cuvinte...

Post Reply