Eu sunt Petru, am 28 de ani si sunt din Bucuresti. Mi-am luat de curand un arc traditional tatar si sper sa cunosc pe cineva cu care sa trag undeva pe langa oras sau poate gasim chiar un loc in oras. Mi-ar placea sa trag des, sa devina o activitate curenta ca nu-mi place sa-l stiu in husa.
Imi place initiativa pentru 1 mai si poate ajung si eu. Tot legat de intalniri, as putea sa va propun 2 locuri pentru la vara: sunt 2 plaje salbatice mari la Corbu si la Vadu unde cred ca s-ar putea trage in liniste.
salutare
-
- Membru al forumului
Re: salutare
Salut,si eu tot din Bucuresti sunt si nu am arc cumparat,(e o tentativa :lol:)e facut de mine....e ceva gen arc amerindian si eu de obicei ma mai duc in Tineretului in spate la Palatul Copiilor.Pana acum nu s-a luat nime de mine...ma refer la politia comunitara.Cred ca ma voi duce si maine sa trag.
-
- Membru al forumului
SALUT PETRU...BINE AI VENIT.....suna fain propunerea ta cu locurile alea salbatice..numai sa existe o posibilitate de cazare cumva sau macar ceva conditii minime, ca de dormit eu pot sa dorm si in masina..dar in rest e mai complicat ..intelegeti voi....o toaleta ceva.. :lol:
- Neacsu Ionut
- Constructor de arcuri
- Am un arc:da
- Construit de mine:da
- locuiesc in::Constanta
- judet:Constanta
- Varsta:17
Salut,Petru
Plajele alea sunt cu adevarat faine,stiu zona,e foarte frumos acolo.Vara mai vin turisti cu cortul,dar in general zona e pustie,deci libera pt tir cu arcul.Eu sunt din Constanta si poate ne intalnim mai multi acolo,merita!
Despre cazare nu stiu dar m-as putea interesa(sunt cam ocupat cu scoala deh cls8) o sa incerc sa ma documentez si va spun si voua.
Plajele alea sunt cu adevarat faine,stiu zona,e foarte frumos acolo.Vara mai vin turisti cu cortul,dar in general zona e pustie,deci libera pt tir cu arcul.Eu sunt din Constanta si poate ne intalnim mai multi acolo,merita!
Despre cazare nu stiu dar m-as putea interesa(sunt cam ocupat cu scoala deh cls8) o sa incerc sa ma documentez si va spun si voua.
-
- Membru al forumului
de azi avem un nou arcas printre noi - prietena mea si ucenicul meu armurier, Valentina. acum are si ea arc.
p.s.: va salut!
Valentina
p.s.: va salut!
Valentina
-
- Membru al forumului
Imi place jocul de cuvinte...tribunmarcus wrote:daca va puteti dplasa va invit in primul week end liber la mine la tara sa tragem in lege. ma rog asa vine vorba nu asupra legii.