rd 60 lbs

Munca mea.......
sspoll
Membru al forumului
Membru al forumului
Am un arc:da
Construit de mine:da
locuiesc in::Timisoara
judet:Timis
Varsta:34
Re: rd 60 lbs

Post by sspoll » 08 May 2011, 14:29

eu nu am ajuns sa-l cunosc pe acest mitu care se intitulea za maestro..am vb doar la tel ..
dar am mai spus-o si o repet si voi fi scurt....mitule in limita modestie esti un tezaur pt TARA ASTA ... si daca ar zice cineva ceva..... raman cu zisu. ca singuri in sinea lor stiu f bine ca nu pot atinge performantele tale..eu construiesc si fac arcuri si ca si tie imi place sa promovez constructia...si in dreptul meu nu ma limitez doar la arcuri..eu sunt mai divers.
dar stiu cat de greu este sa gasesti un lemn de calitate si apoi informatie si cel mai scump .timpu sa poti face un arc.
asa ca din partea me mitule esti Mare... asa ca continua cu ce faci ca faci bine. =D>

Sorin
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by Sorin » 09 May 2011, 02:29

Bine ar fi sa lasam comentariile ... bazate pe matematica si fizica dusa la extrem ,(pe care multi nu le inteleg ),si sa construim arcuri ,sageti si in vichend sa si tragem cu ele .Credeti-ma stramosii nostrii nu aveau aceste discutiila nivel academic despre arcuri ,pur si simplu construiau arcuri performante si invatu din greseli .Deci calculele matematice pot lipsi cu desavarsire .Este pentru cei care fac competitie si vreau safie 100 la 100 eficienti
Sa inteleg ca fizica de clasa a 7-a reprezinta fizica dusa la extrem :-O
Din pacate invataturile stramosilor, acumulate din greseli in decursul a catorva mii de ani, s-au pierdut. Daca vreti sa luati totul de la capat bazandu-va doar pe incercari si invatand din greseli, eu va urez succes. Eu prefer sa folosesc instrumentele moderne pentru a grabi "un pic" procesul de invatare.

Apropo pe celalalt forum ... ,ma uit si nu am ce invata de acolo .....IN rest LINISTE >PAcat
Din pacate acealsi lucru il spun si eu despre acest forum. Cei care trag cu arcuri cumparate si care vor sa faca performanta nu se regasesc aici, in special cei care trag cu recurve sau compound. Aici nu se gasesc deloc informatii referitoare la echipament, tehnica, concursuri oficiale. Forumul asta se adreseaza strict constructorilor si intalnirilor private. Nu stiu daca va dati seama, dar linistea e de fapt aici.

gabizi
Membru al forumului
Membru al forumului
Construit de mine:nu
locuiesc in::Zalau
judet:Salaj
Varsta:33

Post by gabizi » 09 May 2011, 09:25

Sorin wrote: Eu prefer sa folosesc instrumentele moderne pentru a grabi "un pic" procesul de invatare.
Care proces de invatare ti-l grabesti? Dupa cum am inteles doresti sa-ti perfectioneze tehnica de tragere si nu construiesti.
Atunci de ce tot bagi stambe intr-o sectiune dedicata arcurilor construite de membrii, intr-un topic dedicat unui arc frumos, placut atat ochiului cat si mainiilor, puternic, rapid, chiar daca nu desavarsit (pentru ca iar te-ai lega de acest cuvant) insa excelent pentru un arc construit de un amator(Maestro echivaleaza cu profesioninsti , insa contruieste din pasiune , majoritatea le face cadou ,si din acest motiv l-am incadrat la amatori)
Forumul asta se adreseaza strict constructorilor si intalnirilor private. Nu stiu daca va dati seama, dar linistea e de fapt aici.
Daca nu-ti regasesti interesele in aceste topicuri dedicate pt constructia de arcuri, de ce nu deschizi tu astfel de topicuri, sau chiar propune administratorului sa creeze o sectiune speciala ptr review-uri si alte echipamente "profi". Sunt convins ca vei primi raspunsuri (si vei putea sa-ti etalezi cunostintele de fizica elementara) si in acea sectiune, iar daca nu, macar va ramane sectiunea de construit arcuri mai placuta celor care vor sa invete ceva pe acest subiect.
Iar in caz contrar, si daca te simti mai bine in alte parti, lasa-ne si pe noi sa ne simtim bine aici.
Da probabil este un anumit nivel de orgoliu si aici, dar mi se pare absolut normal ca dupa ce investesti o gramada de timp, munca, pasiune, materiale si creezi ceva si bun si frumos, sa vina cineva care nici nu a vazut acel arc, nu a tras cu el, sa vina sa spuna ca nu e cel mai bun , ca el are cumparat sau a vazut altul mai bune, etc..

Oftopic & @admin: Orice post offtopic provocator genereaza mai multe posturi offtopic, consider utila crearea unui subforum gen "review-uri" sau " xxxx VS yyyy" in forumul "arcuri" pt a tine "curata" acesta sectiune precum si cea cu iesiri in natura.

@sorin: stiu ca o sa vrei sa-mi raspunzi neaparat aici, nu ai decat, insa eu nu o sa-ti mai raspund in acest topic.
Daca vrei poti sa incerci pe PM. poate am sa-ti raspund, poate nu....

domide
Constructor de arcuri
Constructor de arcuri
locuiesc in::Deva H
judet:Hunedoara
Varsta:40

Post by domide » 09 May 2011, 10:38

@Sorin, "Forumul asta se adreseaza strict constructorilor si intalnirilor private. Nu stiu daca va dati seama, dar linistea e de fapt aici."

Intalnirile nu sunt private! sau poate pentru unii...

Liniste nu este, dar noi dam din maini, nu din gura.

Chiar toate topicurile care urmeaza dupa o intalnire trebuie se fie raportate la anumite discutii?

Hai sa ne vedem fiecare de ale noastre, cu bune cu rele, sanatosi sa fim.

Toate cele bune.
"Prietenia este incercarea prin care se masoara un om" - Oscar Wilde

[unitatea de masura este numarul acelora care iti trec pragul]

sspoll
Membru al forumului
Membru al forumului
locuiesc in::Timisoara
judet:Timis
Varsta:34

Post by sspoll » 09 May 2011, 11:10

si uite se isca cearta...si nu-i bine. tuturor ne plac arcurile.
eu sunt unu care-mi plac cele construite ,....asa la nivel traditional..nu cele pe banda.. n-am nimic ccu ele doar ca nu ma regasesc in ele. imi plac lucrurile facute de mana . de aceea intru pe un topic dedicat acestei clase. daca nu ma interesa era simplu..nu intram..cum nu intru pe celalt forum spre exemplu la topicurile ce nu ma simt atras de subiect..
eu stiu una. sa cumperi,,,, nu-ti tr decat putina minte sa stii sa faci o comanda sau sa ajungi pana la un magazin...dar sa faci......
eu chiar nu ies cu baietii desi mi-ar place sa ies..dar timpul si situatia mea nu-mi permite..si asta nu ma face sa fiu invidios sausa ma simt jignit pe cei ce o fac..
eu cred ca fiecare cauta ce-i place in acest forum si ce-l intereseaza..restul este pierdere de timp...si mai avem de trait f f putin sa stam sa cautam sa aducem ofense unui forum,topic sau altul.
eu cred ca fiecare pasionat de ceva, tr sa stie ce-l reprezinta pe el si sa inteleaga ca suntem diversi si nu la toti ne plac standardele sau alte chestii.
sanatate. si numai bine.

Sorin
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by Sorin » 09 May 2011, 12:12

Spor la construit! <):)

sspoll
Membru al forumului
Membru al forumului