Sorin wrote: Eu prefer sa folosesc instrumentele moderne pentru a grabi "un pic" procesul de invatare.
Care proces de invatare ti-l grabesti? Dupa cum am inteles doresti sa-ti perfectioneze tehnica de tragere si nu construiesti.
Atunci de ce tot bagi stambe intr-o sectiune dedicata arcurilor construite de membrii, intr-un topic dedicat unui arc frumos, placut atat ochiului cat si mainiilor, puternic, rapid, chiar daca nu desavarsit (pentru ca iar te-ai lega de acest cuvant) insa excelent pentru un arc construit de un amator(Maestro echivaleaza cu profesioninsti , insa contruieste din pasiune , majoritatea le face cadou ,si din acest motiv l-am incadrat la amatori)
Forumul asta se adreseaza strict constructorilor si intalnirilor private. Nu stiu daca va dati seama, dar linistea e de fapt aici.
Daca nu-ti regasesti interesele in aceste topicuri dedicate pt constructia de arcuri, de ce nu deschizi tu astfel de topicuri, sau chiar propune administratorului sa creeze o sectiune speciala ptr review-uri si alte echipamente "profi". Sunt convins ca vei primi raspunsuri (si vei putea sa-ti etalezi cunostintele de fizica elementara) si in acea sectiune, iar daca nu, macar va ramane sectiunea de construit arcuri mai placuta celor care vor sa invete ceva pe acest subiect.
Iar in caz contrar, si daca te simti mai bine in alte parti, lasa-ne si pe noi sa ne simtim bine aici.
Da probabil este un anumit nivel de orgoliu si aici, dar mi se pare absolut normal ca dupa ce investesti o gramada de timp, munca, pasiune, materiale si creezi ceva si bun si frumos, sa vina cineva care nici nu a vazut acel arc, nu a tras cu el, sa vina sa spuna ca nu e cel mai bun , ca el are cumparat sau a vazut altul mai bune, etc..
Oftopic & @admin: Orice post offtopic provocator genereaza mai multe posturi offtopic, consider utila crearea unui subforum gen "review-uri" sau " xxxx VS yyyy" in forumul "arcuri" pt a tine "curata" acesta sectiune precum si cea cu iesiri in natura.
@sorin: stiu ca o sa vrei sa-mi raspunzi neaparat aici, nu ai decat, insa eu nu o sa-ti mai raspund in acest topic.
Daca vrei poti sa incerci pe PM. poate am sa-ti raspund, poate nu....