arc facut din schiuri
-
raduL_tfh
- Membru al forumului

Salutari! arcul asta l-am facut de vreo 2-3 ani, e facut din schiuri (jumatatea din spate a schiurilor), si la 75 cm intindere are 22 lbs (10 kg). nici macar youth bow nu cred ca poate fi numit
, insa cantareste foarte putin, cred ca in jur de 700-800 grame. sper sa va placa 
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
iacobdorel
- Membru al forumului

Re: arc facut din schiuri
salut incearca sa folosesti schiuri de fond
-
dady
- Membru al forumului

- Am un arc:da
- Construit de mine:da
- locuiesc in::tgmures
- judet:mures
- Varsta:34
tu ai pus curbura spre tine? adica e deflex? incearca sa le pui invers, numai ca ti-ar trebui un unghi la maner pt brate si va fi mai tare arcul ;) dar cred ca va tre sa schimbi manerul ca e prea ingust in zona de rest.
-
raduL_tfh
- Membru al forumului

nu, arcul asta nu are nici o curbura. bratele sunt drepte cand arcul nu e bracat, dar fiindca spre capete se subtiaza foarte mult,dady wrote:tu ai pus curbura spre tine? adica e deflex? incearca sa le pui invers, numai ca ti-ar trebui un unghi la maner pt brate si va fi mai tare arcul ;) dar cred ca va tre sa schimbi manerul ca e prea ingust in zona de rest.
cand tragi de arc poate de aia pare ca are deflex, dar nu are.
- florinarnaut
- Constructor de arcuri

- Am un arc:da
- Construit de mine:da
- locuiesc in::Brasov
Salut!
Ai avut un motiv anume sa mentii aceias latime a bratelor pina la nock ? ...eu cred ca celputin pe ultimii centimetrii ,in apropiere de nock ,era indicata o ascutire a bratelor;
Ai avut un motiv anume sa mentii aceias latime a bratelor pina la nock ? ...eu cred ca celputin pe ultimii centimetrii ,in apropiere de nock ,era indicata o ascutire a bratelor;
"Traieste de parca n-ar muri niciodata, si apoi moare fara sa fi trait"
- Dalai Lama -
- Dalai Lama -
-
raduL_tfh
- Membru al forumului

Salut! nu am ascutit bratele spre varf fiindca imi era teama sa nu se rupa, fiindca sunt foarte subtiri spre varf. asta e singurul motiv.florinarnaut wrote:Salut!
-
raduL_tfh
- Membru al forumului

da, in mod sigur daca il ingustez spre capete, va scadea in forta, capitol la care arcul sta deja destul de prost.