Am un singur tip de sageti , in doua forme de prezentare unele CAMO de vanatoare si unele simple pentru tinta , sagetile au acelasi varf aceleasi pene si aceeasi greutate , difera nock-urile . In total sunt 32 de sageti .
Cateva poze cu sagetile CAMO:

O poza de ansamblu cu toate sagetile :

Varfuri de mai multe feluri , mai grele mai usoare (ajuta la tuning-ul sagetilor pana se gaseste solutia cea mai buna )

Varfurile pe care le folosesc acum , mai grele dar cu forta de penetrare mai mare , insert care intra in sageata si varf care se infileteaza in insert, in felul acesta daca se trage intr-un pom spre exemplu , se desfileteaza sageata si se scoate varful cu un patent. Tot in inserturile acestea se pot monta varfuri de vanatoare se desfileteaza varful de tinta si se pune de vanatoare , automat se schimba si penele cu unele mai mari care sa stabilizeze sageata, broadheadul se comporta ca o aripa si schimba dinamica sagetii.

Pene de rezerva ,

Ceara pentru coarda

Hot melt pentru lipirea inserturilor sau a varfurilor dintr-o bucata prezentate mai sus, se incalzeste si se transforma intr-un clei , dupa care se raceste si nu se mai desface decat daca sageata se reancalzeste la foc.

Cateva poze cum se monteaza un insert si un varf

Trusa de scule ce contine toate cele de mai sus

Cateva shafturi strambe , ce au avut de suferit de-a lungul timpului, se pot indrepta , se poate trage si asa cu ele . nu merg la fel de drept ca celelalte dar deviatia e mica ...eu nu le mai folosesc

Gardianul sagetilor (mi-a stricat aranjametul sagetilor ) rasa Bichon Havanese