despre traditie si modernism
M-am bucurat ca Florin a reusit sa faca sa fim impreuna aici pe forum multi romani pasionati de arcuri.
Cel mai bun lucru dupa parerea mea e ca ne-am gasit un loc comun toti impreuna INDIFERENT de opiniile personale despre ce cale e de urmat, traditie, modernism.
Evident ca unora le place popa, altora preuteasa si altora.. fiica popei

Fiecare are preferintele lui, parerea lui si puterea financiara

de a-si permite sau nu anumite materiale sau echipamente. Sau unora le place mai mult sa construiasca arcuri, altora sa le foloseasca, e bine ca putem schimba impresii, sa ne impartasim ganduri si sa invatam unii de la altii.
Indiferent de calea urmata ma bucur enorm pentru realizarile fiecaruia, (Bilanin iti tin pumnii si sper sa ne vedem la intalnirea arcasilor din primavara sa vad un arc de 150#, Mihai sper sa ne cunoastem si nu numai "online", Akila eu te consider un adevarat artist! Scorillo m-ai facut curios despre tehnica asiatica si am inceput sa caut si sa citesc despre kyudo, multumesc!) si pt. indemanarea obtinuta in folosirea unor arcuri si sageti din carbon, fibre, etc.
Ma bucur cu atat mai mult fiindca acest forum nu e strict orientat (ca altele de pe net) pe arcuri din lemn sau pe vanatoare, etc si putem vedea fateta fiecarui aspect...
Imi place mult si multumesc lui Florin ca ne-a dat posibilitatea aceasta.
Cred ca e mai putin important ce materiale sau tehnica foloseste fiecare ci cel mai important ca se simte bine cu ce face...
Sper sa ne vedem cat mai multi anul acesta eu unul voi face tot posibilul sa vin la intalnirea din primavara (cu Florin m-am mai intalnit dar tot pe fuga, macar sa avem timp sa bem 2-3 beri -in pauza din reprize de tras cu arcul- in liniste si sa povestim cat mai mult!!!)
andrei - Cluj