Salut pe toţi membrii!
Demult cochetez cu această idee iar astăzi am îndrăznit să mă înscriu pe acest forum.Aş vrea să-mi recomandaţi,vă rog, un arc şi accesoriile necesare pentru un începător care nu ştie nimic despre acest subiect.Am 1,68 şi 68 de kg,genul sportiv.Din ce am citit aici pe forum,cred că am nevoie de un recurve tradiţional de max 45 lbs.
Am găsit ceva produse pe la Decathlon,dar prefer să mă informez mai întăi.Mulţumesc anticipat.
Primul arc cumpărat-sfaturi
-
- Membru al forumului
- Am un arc:da
- Construit de mine:da
- locuiesc in::tgmures
- judet:mures
- Varsta:34
Re: Primul arc cumpărat-sfaturi
Salutare si bine ai venit!
. Bafta in orice decizie iei.
hmmm... dupa ce formula ai ajuns la rezultatul asta? ;) din propria experienta iti spun ca un arc poti spune ca ti se potriveste doar dupa ce tragi cu el. Ti-as sugera sa faci tot posibilul sa tragi cu cateva arcuri, diferite modele si diferite forte pt a sti ce sa-ti alegi sau chiar sa-ti construiesti. Sau poti merge pe ghicite si vei vedea daca intuitia e buna sau treci la altcevaAm 1,68 şi 68 de kg,genul sportiv.Din ce am citit aici pe forum,cred că am nevoie de un recurve tradiţional de max 45 lbs.

-
- Membru al forumului
Mulţumesc de sfaturi.Cred că trebuie să particip la ceva şedinţe de tragere,deşi prin Vâlcea,mai greu... 

- Mugurbb
- Membru al forumului
- Am un arc:da
- Construit de mine:nu
- locuiesc in::Cluj-Napoca
- judet:Cluj
- Varsta:37
Salutare.
Imi permit sa te sfatuiesc sa ai rabdare cu achizitia si sa iesi cit mai des la tras cu cit mai multi arcasi. Asa o sa ai ocazia sa vezi diferite arcuri, sageti, tehnici de tragere si in final sa vezi ce ti se potriveste. Ar fi util sa te informezi si cu privire la legislatia referitoare la arcuri.
Succes!
Imi permit sa te sfatuiesc sa ai rabdare cu achizitia si sa iesi cit mai des la tras cu cit mai multi arcasi. Asa o sa ai ocazia sa vezi diferite arcuri, sageti, tehnici de tragere si in final sa vezi ce ti se potriveste. Ar fi util sa te informezi si cu privire la legislatia referitoare la arcuri.
Succes!
Silence is golden and Duct Tape is silver.
-
- Membru al forumului
@DannyRO,
Multumesc,astept o iesire cu voi,duminica,pt.ca atunci nu lucrez.Pe curand!
Multumesc,astept o iesire cu voi,duminica,pt.ca atunci nu lucrez.Pe curand!