"arc" din foi de otel...

Munca mea.......
Post Reply
raduL_tfh
Membru al forumului
Membru al forumului
"arc" din foi de otel...

Post by raduL_tfh » 04 Sep 2009, 17:21

Salutari din nou! de aceasta data va voi prezenta un arc construit din foi de otel care au fost odata parte din suspensia unei masini, dar care de curand si-au gasit o noua vocatie :)) deci, arcul are o forta de 66 lbs (30 kg) la o intindere de 75 de cm cat intind eu, dar un amic l-a intins la 80 cm si la distanta aia au iesit 77 lbs (35 kg). nu stiu, poate a gresit cantarul fiindca mie mi se pare o diferenta destul de mare in forta pentru doar 5 cm. pe langa faptul ca este destul de greu de tras cu el, mai este si al naiba de urat si mai cantareste si 4 kg! pe langa toate astea, nu are nici maner :)) , si sistemul de prindere al corzii este cam "neortodox". sper sa va placa si sa nu radeti(prea tare), macar se indoaie bratele la fel! nu e si asta un atu? :))
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Last edited by raduL_tfh on 20 Nov 2009, 12:44, edited 1 time in total.

dady
Membru al forumului
Membru al forumului
Am un arc:da
Construit de mine:da
locuiesc in::tgmures
judet:mures
Varsta:34

Re: "arc" din foi de otel...

Post by dady » 04 Sep 2009, 22:45

sinucidere curata :|

raduL_tfh
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by raduL_tfh » 04 Sep 2009, 22:58

fast_arrow wrote:
Nici nu stiu daca sa rad sau sa plang! ;))
frate, avand in vedere faptul ca eu sunt un pic mai "neconformist", ca sa zic asa, in legatura cu arcurile, am gasit pe acasa cele 2 bucati de otel si mi-am zis sa incerc sa fac un arc din ele. why not? de ce sa nu experimentez, chiar daca pare cam aiurea sau cam "periculos"? pana mea... in orice caz, pozele astea le-am postat just for fun, poate mai inveselesc atmosfera, ca din cate am vazut pe forum unii doar se plang despre faptul ca nu avem voie cu arcuri, ca esti pasibil de inchisoare daca faci nu stiu ce, etc. nu vreau sa incurajez constructia de asa ceva, cred ca nici arc nu poate fi numit :)) . pur si simplu am vrut ca subiectul asta sa fie unul happy, sa se mai dezmorteasca lumea. poate ca unii au uitat ce inseamna sa faca arcuri: distractie si voie buna :d , fiindca sa fim seriosi, si eu stiu ca "arcul" asta e o panarama de...arc, ca sa zic asa :)) , dar poate mai si glumim si ne mai si distram in timp ce facem arcuri. bafta si mai vorbim!

dady
Membru al forumului
Membru al forumului
Am un arc:da
Construit de mine:da
locuiesc in::tgmures
judet:mures
Varsta:34

Post by dady » 04 Sep 2009, 23:01

ai dreptate... in fond tu le folosesti nu noi :d

raduL_tfh
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by raduL_tfh » 04 Sep 2009, 23:09

nu-l pot folosi ca e prea greu de tras pentru mine si e prea greu si pentru tinut in mana ca sa tragi de mai mult de 2-3 ori cu el. in fine, ideea e ca nu l-am facut ca sa trag cu el, ci ca sa vad daca asa ceva poate fi folosit... raspunsul e nu. nu poate fi folosit :))

sigartau
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by sigartau » 04 Sep 2009, 23:13

mai bine increarca o arbaleta mai puternika din foilea alea de otel >:)

raduL_tfh
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by raduL_tfh » 04 Sep 2009, 23:18

sigartau wrote:mai bine increarca o arbaleta mai puternika din foilea alea de otel >:)
pai cred ca pana la urma asa o sa fac, o sa tai din foile de otel si o sa-mi fac o arbaleta sau ceva. :d

sigartau
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by sigartau » 04 Sep 2009, 23:22

ii mai putin periculos cu arbaleta si ma gandesc ca o sa fie functionabila :-?

raduL_tfh
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by raduL_tfh » 04 Sep 2009, 23:27

si o arbaleta e periculoasa, daca e facuta cum trebuie. in fine, cand voi avea ceva timp liber, poate ma voi apuca si de asa ceva, dar pana atunci acest bau-bau de arc va continua sa sperie si alti arcasi :))

akila
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by akila » 05 Sep 2009, 11:20

Ssalut....mi se pare interesanta ideea....singura chestie care ma sperie e sistemul ala deprindere....veriga aia e sudata sau cum e prinsa de brate????....nici nu vreau sa ma gandesc ce s-ar putea intampla, daca se rupe de acolo....ai grija....

Post Reply